Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
provokacijsko testiranje KML 21.4.2008 22:01:16
|
|
|
|
biga
|
Danes smo opravili kožne teste pri našem 11-mesečniku. Vse negativno, tudi mleko, zaradi česar smo na strogi dieti. Pri 8. mesecih je imel po krvnih testih spec. IgE 0,50, zdaj mu krvi niso vzeli, smo pa prvič kožno testirali. Menda ti testi še bolj točno pokažejo alergijo. Zdaj me pa zanima, če moramo nujno v bolnišnico na provokacijo, ali mu lahko sama doma postopno uvajam mlečne izdelke in Aptamil. Zdravnica je rekla, da na lastno odgovornost, če bi bila kaka huda reakcija. Ampak mislim, da je ne bo, ker nikoli doslej nismo imeli težav zaradi KML. Čeprav so bili izvidi pozitivni (smo vmes probali jogurt). A je kdo opravil sam provokacijo doma?
|
|
|
|
RE: provokacijsko testiranje KML 22.4.2008 8:36:36
|
|
|
|
mentos
|
pozdravljena, svetujem vam, da greste na pravokacijo, kajti otroček lahko dobi kakšen napad. Meni so na Jesenicah rekli, da bova morali obvezno priti na provokacijo za 4-5 dni in bodo postopno začeli uvajati mleko. Odločitev je pa vaša.
|
|
|
|
RE: provokacijsko testiranje KML 22.4.2008 9:49:42
|
|
|
|
izabella1
|
Jah veš... bolje je iti na te provokacije. Kaj pa če bo ful burna reakcija? A ni boljše, da so zdravniki zraven? Po tem, da je imel zadnji IgE dokaj nizek, bi lahko res sklepala, da je alergija izzvenela. Verjemi, da se boš super dobro počutila, ko ti bodo tam vsi čestitali in se veselili z vama novih doz mleka, jogurtov, skutk,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?