Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 19:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se bo zacela sama opirati, bo tocno pravi cas. Pri vsakem otroku razlicno in neodvisno od govoric.
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 19:14:01
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Kar pusti jo, bo že sama začela plezat.
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 19:19:54
|
|
|
|
Ekaz
|
Saj, ona že poskuša vsajat: se npr. za stol ali sedežno zagrabi in se dviguje...pa se sprašujemm, če ji lahko pustim ali naj jo še pazim.
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 19:21:48
|
|
|
|
biga
|
Če se že sama opre in vzdigne ob opori ter vstane, potem jo pusti. Ne smeš je namreč sama, takrat ponavadi vidiš, da hoče na kolena oz. na tla. Vsaj pri nas je bilo tako.
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 19:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kar pusti jo.
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 20:05:32
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Aja, to pa.
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 21:13:02
|
|
|
|
sandra85
|
naš bo čez par dni star 8m in se sa dviguje na nogice že kak teden. če se sama dviguje, pol je že čas za to in ni nič narobe
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 21.4.2008 21:47:06
|
|
|
|
Naja30
|
Pravi čas je, ko se otrok sam začne opirat na nogice. Naša se je začela pri 6m.
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 22.4.2008 8:29:08
|
|
|
|
kristinaj
|
pusti otroku naj sama začne, ne je silit v nekaj, kar še ni sposobna....naša je pri 8 začela plaziti in se kasneje začela tudi sama dvigovat na nogice....dnevna je bila njen prostor in je počela kar je hotela....sedaj ko hodimo je pa njeno celo stanovanje :=))).....
|
|
|
|
RE: Kdaj opiranje na nogice? 22.4.2008 10:09:17
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali se je prvič sam postavil na noge pri dopolnjenih 7m. Naj bo čimveč na tleh in sam preizkuša koliko zmore... LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?