|
Riž,krompir,meso? 21.4.2008 18:17:35
|
|
|
|
valči
|
Zdravo! Hčera mi bo jutri dopolnila 6 mesecev,uvajat sva začeli pri 5. mesecih in sicer s sokci,nato s sadjem,ter zelenjavo. Danes sva bili pri pediatrinji in par stvari me je zelo zmotilo.Težka je le 6535 gramov in že to jo je zmotilo.In me vpraša,kaj je. Povem,da jabolko,banano,hruške,korenje,špinačo,krompir,riž.Pa ona to zapiše,pa vpraša,če ji dajem meso?Pa začne,da riž,krompir,gluten se daje po 1. letu! Rečem,da za gluten vem,le da za riž in krompir nisem vedela,ker sem to dajala prejšnjima otrokoma in da meso po 8-9. mesecu. Pa mi reče,da naj ji začnem kuhat mesne juhice in da naj ukinem krompir in riž.Pa jo vprašam,če proseno in pirino kašo lahko,pa je nekaj zmomljala. Ker mi je hčera bolna,vnetje ušes,jo ni cepila in nisem bila volje dalje razglabljat o hranjenju,ker se mi je zdelo,da ne bom nikamor prišla z njo danes. Zanima me vaše mnenje in kaj dajete in kaj pediatri vaših otrok komentirajo. Sicer me čudi,ker ni bila včasih taka,samo Nina je le slab mesec,pa ji naj že meso dam?Pa ukinem riž,ki sem ga mešala z zelenjavo,ter krompir? Za vsak odgovor bom hvaležna
|