|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemček
21.4.2008 16:48:03   
ninchi9
Pozdravljene

Imam en v bistvu majhen problemček. Že kakšnih 7 mesecev se s partnerjem trudiva, da bi nardilauser posted image . Pa ne gre in ne gre. On ima 5 let starega otroka, ki je nastal s predsemensko tekočino user posted image . Jaz imam vsak mesec ovulacijo, to sem si dokazala s testi, pa še čutim jo ful, tako da točno vem, kdaj jo imam. Sluz je tudi takšna kot mora bit. Imava reden seks, še posebej v času ovulacije. Stara sem 23 let (to naj bi bila najbolj plodna doba pri ženski), jaz pa sem vedno bolj obupana, ker ne rata, še posebej zaradi tega, ker je vsem najinim prijateljem takoj ratalo in že imajo male bebije. user posted image Imate podobno izkušnjo ali pa kakšen nasvet?

Hvala za odgovore.
Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problemček
21.4.2008 16:53:31   
jazzz27
Ja, da se ne obremenjuješ preveč...vem, da je lahko rečt....toda daj času čas! Če si čisto prepričana, da so tisto 100% O bo potem sigurno ratalo...lahko pa je kakšen drug razlog da ne rata...dajta si čas...nimam drugega predloga!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 16:53:42   
Anonimen
No, 7 mesecev ni razlog za preplah kljub temu, da je partnerju prejšnji otrok uspel skorajda mimogrede. Da ženska zanosi se mora poklapat toliko stvari in če samo ena sfali gre mesec v "nič". Ja in mojim prijateljem je tudi vsem takoj uspelo, nekaj jih pravkar pričakuje naraščaj, ma že vsi, ki so začeli za nama delati  user posted image so noseče... Igra narave. Vidva se imejta lepo rada, če po letu dni še vedno ne bo nič pa pokliči G in povej za "težavo". Ampak kljub enoletnemu neuspehu ni nujno, da bi bilo s parom potem kaj narobe. Vem, da spps (ena fajn punca tle gor) ne bo nič huda, če povem... Hčerka jima je uspela praktično takoj, na drugem pa delajo že 8 mesec.

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 21.4.2008 16:54:39 >

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 7:24:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

No, 7 mesecev ni razlog za preplah kljub temu, da je partnerju prejšnji otrok uspel skorajda mimogrede. Da ženska zanosi se mora poklapat toliko stvari in če samo ena sfali gre mesec v "nič". Ja in mojim prijateljem je tudi vsem takoj uspelo, nekaj jih pravkar pričakuje naraščaj, ma že vsi, ki so začeli za nama delati  user posted image so noseče... Igra narave. Vidva se imejta lepo rada, če po letu dni še vedno ne bo nič pa pokliči G in povej za "težavo". Ampak kljub enoletnemu neuspehu ni nujno, da bi bilo s parom potem kaj narobe. Vem, da spps (ena fajn punca tle gor) ne bo nič huda, če povem... Hčerka jima je uspela praktično takoj, na drugem pa delajo že 8 mesec.

user posted image user posted image user posted image user posted image ne,enanobena, ne bom nič hudauser posted image user posted image user posted image kaj si me nasmejala za dobro jutro.user posted image user posted image user posted image sem pa še zaenkrat v 7.mesecu poskušanja,čez en teden grem v 8-mi mesecuser posted image user posted image user posted image

drugače pa hvala za pohvale.
ninchi,če ti pa kaj ne bo jasno,se kr na enonobeno ima tolk podlage o ginekologiji,da bi kmal lahk šla na ginek.oddelek delatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?