Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za lastnice Romer Safefix Plus 3.6.2008 18:05:16
|
|
|
|
pegi1
|
jaz imam duoplus, ampak govorim za vse romerje kategorija od 9-18kg- sej o teh se pogovarjamo ne?
|
|
|
|
RE: za lastnice Romer Safefix Plus 3.6.2008 18:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pegi1 jaz imam duoplus, ampak govorim za vse romerje kategorija od 9-18kg- sej o teh se pogovarjamo ne? Ja, govorimo o 9-18kg. Ampak... Ali te prevleke pašejo na vse Romerje 9-18kg al kako?
|
|
|
|
RE: za lastnice Romer Safefix Plus 3.6.2008 20:46:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: pegi1 jaz imam duoplus, ampak govorim za vse romerje kategorija od 9-18kg- sej o teh se pogovarjamo ne? Ja, govorimo o 9-18kg. Ampak... Ali te prevleke pašejo na vse Romerje 9-18kg al kako? Po moji kmečki logiki bi skor morale, ker so sedeži skor identični, mislim da bi se dalo. Najboljše da v trgovini eno MC prevleko poskusiš na Romerja (tega našega) nataknit.
|
|
RE: za lastnice Romer Safefix Plus 3.6.2008 21:40:48
|
|
|
|
pegi1
|
ja, maxicosi prevleka (9-18kg) pase na vse roemerje 9-18kg. kot je ze ena rekla, sej ti sedezi so skoraj identicni, kaksna podpora za glavo al pa dodatna stanga (np. pri safefixu)vec ne igra vloge. sicer pa poskusite same v trgovini, boste videle
|
|
|
|
RE: za lastnice Romer Safefix Plus 16.6.2008 20:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika mi je pa žal, ker še ne vem spola moje bebike, ker če bi vedela, da bo punčka, bi 100% vzela tistega rožastega (Stello) ki je tako corti ... no tako sva pa enega nevtralnega vzela, mislim da barvo Robbie. Tudi jaz, če bi imela punčko, bi se odločla za rozastega. Full mi je lep.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?