|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aktivnosti
21.4.2008 14:55:38   
racka28
Živjo,

to vpr. se nanaša pa predvsem na tiste, ki ste že rodile, ali pa ste tik pred rokom. Zanima me, koliko časa pred predvidenim rokom ste bile aktivne - v smislu npr. predavanj (vsak dan več ur), služba zaradi porodniške verjetno odpade, kakršne koli druge dejavnosti... Sama se počutim ok (razen pač utrujenosti in nekoliko slabosti), me pa zanima zato, ker ne vem, kako naj si zorganiziram prosti čas. Mora se mi nekaj dogajati, drugače se mi bo zmešalo.

Vnaprej pa vsem hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aktivnosti
21.4.2008 15:11:54   
Perunika
Jaz sem se do sedmega meseca počutila krasno  (in spadala v tistih nekaj odstotkov nosečnic brez jutranjih slabosti) in sem delala po osem ur, ker pa sem imela kasneje težave s službo ( raje ne razlagam cele štorije), sem ostala doma. S sedmim mesecem so se tudi polagoma začele težave s kolki in križem, tako da sem čedalje težje hodila in sem veliko počivala oz. sem se ravnala po počutju. Najbolje je, da prisluhneš svojemu telesu in ravnaš skladno s tem. Če si v formi in imaš veliko energjie lahko počneš karkoli. Če pa začutiš utrujenost pač počivaj, če lahko. Kot sem že napisala, sem se do sedmega meseca počutila še bolje kot pred nosečnostjo in sem bila aktivna kot nikoli prej, počela vse mogoče, kasneje pa ne. Želim ti, da bo šlo se v redu in čimlažji porod. 

(odgovor članu racka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 16:59:47   
Roberta69
Jaz sem kakšen slab mesec pred PDP-jem odšla na "porodniško" - sem še študentka, tko da ne čisto zares, in sicer zato, ker delam projekte, ki ji ne bi mogla pustiti nedokončanih in ker obstaja možnost, da prej rodiš, sem naredila tako, zdaj sem pa že tri dni čez rok in vsega sita. Predavanja sem pa tudi opustila, ker se mi ni dalo več toliko vozit sem in tja in sem bila res od dela in faxa že zelo izmozgana in vsi so me že čukasto gledali, češ kaj sploh še iščem na faxu. Najprej mi je ful pasalo, da sem lahko postorila določene stvari v pričakovanju user posted image , sčasoma sem se pa začela počutiti precej zabušantsko, ker sem navajena na polno delati. Kar se pa drugih aktivnosti tiče, je pri meni enako kot pred nosečnostjo, še včeraj sem bila recimo na Šmarni gori. Poslušaj predvsem svoje telo, je pa vsekakor fajn, da si z nečem zaposlen... 

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 17:00:18   
BUŠICA
Jaz sem se do sedmega meseca počutila krasno

enako! danes pa ugotavljam(proti koncu 8.meseca), da komaj še avto vozim! user posted image me tako tišči v rebra, da sem komaj sedela.
sicer pa po občutku, glavno je da ko se počutiš utrujeno tudi počivaš, pa čeprav 100x na dan!

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 20:00:25   
janjček
v prvi nosečnosti sem bila aktivna do konca. sem bila 5 dni čez rok in sem se sama peljala z avtom v porodnišnica. zadnji mesec sem še pobelila vežo. sedaj sem 1 mesec pred porodom, pa bolj počivam,ker me vse tišči, noge mi zatekajo...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 21:18:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janjček)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 21:35:22   
racka28
Super ste punce, hvala vam za nasvete. Sej vem, da itak telo pove, kako in kaj, ampak se želim udeležiti nekih izobraževalnih seminarjev (26-32 teden), zato me je zanimalo, kakšne so izkušnje vas, ki ste to že dale skoz. Ste mi pa pomagale pri odločitvi (se ne bom delala penzionista user posted image ). Še enkrat hvala!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?