|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRONHITIS
21.4.2008 14:39:09   
bambam
Nisem pogledala, ali je tema že kje odprta, ker enostavno nimam časa(spotoma bi prebrala še vse drugo).

Ne vem kaj naj naredim. Prejšnji teden smo bili v bolnici. Od torka, do sobote. Diagnoza je bila najprej bronhitis, potem že rahla pljučnica.  Nekje je pobrala virus, ki je vse to zakuhal. Zdaj sva že doma. Dobila je antibiotike in inhalacijo, ki jo izvajava doma. Morali sva biti notri še dva dni, in cel mesec nič v vrtec.
No, v soboto sva seveda bili notri, medtem ko v nedeljo, naju je sonček premamil user posted image in sva šli malce ven(za kakih 15 min., pol smo bili pa na balkonu še ene pol ure.), blo je ful toplo, ampak je malce popihalo. Danes je zjutraj tudi bilo božansko, brez vetra in sva šli ven za kaki 2 uri.
No in strelauser posted image !!!Mala je dobila vročino (37.7) in toži, da jo boli trebušček. Zdaj pa ne vem al sem ga vsrala, ker sva šli ven, ali pa je problem zobek, ki ji prihaja ven(5-ka zgoraj). Ne vem al naj počakam al kar pokličem v bolnico za nasvet!!
Ali mi zna katera svetovat???user posted image

Thanks

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRONHITIS
21.4.2008 16:32:11   
oka
Ti ga nisi čisto nič "vsrala". Najverjetneje je, da je v bolnici staknila še kak virus in glede na to, da jo boli trebušček gre lahko za trebušni virus. Da pa boš mirna pa kar pokliči pediatra in vprašaj za nasvet.

LP in pozdravita se!

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 8:38:05   
fusia
Meni je zdravnica pri bronhitisu rekla, da naj kar greva ven, če je lepo vreme, da se na svežem zraku še lepše prediha. Zagotovo nisi ti kriva, razen če se nista preveč družili s kakšnimi bolnimi otroci pa je kaj novega fasala. Naš je bil tudi po bronhitisu še dolgo ful občutljiv.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 19:40:54   
bambam
V bolnici sva bili zaprti v sobi, ker so imeli v vrtcu koze! Pol sva morale bit skoz v sobi, ker je bila čisto rahla pljučnicauser posted image .Tako da sva skoz ble same!!
Vedno bolj pa sumim zobke, ki ji lezejo ven. Vsak dan dobi vročino okoli 3 ure in pol pade ponoči. Sem klicala v bolnico in so rekli, da če bo še imela vročino, naj greva zdravniku, da pa je tudi lahko zobek.
Ker pa nima več kot 38 in je drugač dobre volje, vedno bolj mislim, da je zobek.

Tudi hrana ji na diši, razen čokolinouser posted image , ki ga ima najraje na svetu. Je pa shujšala več kot 1kg v tednu dni. Saj je mela viška, ampak mislite, da bo po antibiotikih jedla kot prej?

LPuser posted image

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 9:05:48   
fusia
Se oglaam e enkrat... glede hrane ti povem, da je bilo pri nas isto enako. Res, komaj kaj je pojedel in to se je dolgo vleklo ker je bil toliko asa skupaj bolan. Je tudi izgubil ve kot kilo. No, potem je pa ozdravel in zael jesti kot volkec za nazaj user posted image user posted image . Ni naj te ne skrbi. Daj ji tisto, kar rada je, pa e je to okolino pa okolino. Bo e nadoknadila. Pa veliko za piti, to ne pozabi. Za vroino pa tudi jaz mislim da bi znali biti zobki krivi. e nima ve kot 38 ti sploh ni treba kaj skrbeti.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 12:25:59   
bambam
No, danes je spala do 10ih, in se prebudila ful dobre volje. Ravno razmišljam ali naj greva ven ali ne. Moram rečt da me je kr presenetla, ko je pojedla pol koščka "štrudla" in hotla še klobase in siruser posted image . Sem si kar oddahnila in fusia, tud tvoji nasveti so me pomirliuser posted image .
Hvala

LPuser posted image

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

folna kislina
Lelly28 RR

Ali ste celotno nosečnost jemale folno kislino?

da (62%)

ne, le prve 3 mesece (22%)

ne (manj kot prve 3 mesece) (16%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!