|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobje
21.4.2008 13:35:01   
Janice1
zdravo, malo me je začel boleti zob, sem pa v 37 tednu.Nekje sem prebrala, da v nosečnosti ni priporočljivo delat plombuser posted image kaj naj storim?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobje
21.4.2008 13:42:17   
Anonimen
Brez strahu, kar pojdi.user posted image  Mene to čaka jutri, bom pa v 34 tednu.

(odgovor članu Janice1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 14:02:15   
zanositev
Jaz bi tut mogla it...Pa ne upam brez injekcijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 14:45:55   
BUŠICA
ne vem kje se to prebereuser posted image  tudi injekcija se da brez zadržkov. kar pa res škodi, so gnili zobje in usta polna bakterij!

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 8:43:54   
NancyF
zobozdravnica ti brez problema naredi plombico in kolikor mi je znano, da lahko tudi injekcijo proti bolečini.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 10:38:22   
ključek
jaz sem bila ravno včeraj pri zobarju. plomba mi je padla ven in sedaj mi je začasno dala novo, junija pa moram nazaj da mi da tapravo. sem ji povedala, da sem noseča, in mi je razložila, da me ne sme dati slikati, pa ena zdravila ne smem jemati oz. mi jih ona ne sme dati, lahko pa vzamem lekadol, če bi bile bolečine prehude. sedaj je ok, kako bo pa junija pa ne vem. upam samo, da ne bo bolelo. user posted image

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?