Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 22.4.2008 17:24:06
|
|
|
|
fusia
|
Meni so tudi v nosečnosti ful manj dlake rasle . Se zdaj kar ne morem nazaj navaditi.
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 22.4.2008 17:32:33
|
|
|
|
AnciM
|
Imate vse doma punčko, ki so vam dlake rasle počasneje v nosečnosti? In obratne, tiste s puhkom in dlakami okoli popka fantka?
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 22.4.2008 17:32:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
Meni tudi ful manj rastejo kot prej, a to pomeni da bo ?
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 22.4.2008 20:56:59
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Meni tudi ful manj rastejo kot prej, a to pomeni da bo ? Men so ful rasle, sploh med joški in po trebuhu, pa imam punčko. Saj po porodu odpadejo.
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 22.4.2008 21:01:56
|
|
|
|
CIPRESA
|
Meni se je v prvi nosečnosti rast dlak skoraj ustavila, sem se pobrila v 9 mesecih mogoče 3X pa je zgledalo čisto super, sploh niso rastle - in imeli smo fantka Tako da nevem če to kaj pomeni?
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 23.4.2008 20:59:14
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jooj mate ene srečo! Meni so dlake dobesedno podivjale že čisto na začetku in zdaj (32. teden) ni nič bolje. Taka sem kot en volkodlak. Noge, roke, trebuh, še po riti sem dobila dlačice! Jaz samo molim in upam da bo to po porodu izginilo če ne lahko h kozmetičarki naročim dostavo celega kamiona voska in vržem celotno porodniško za to!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?