Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 12:28:18
|
|
|
|
kaya2007
|
hmmmmm, jaz sem jih kar zgodaj, ker ji je bil ta okus še najbolj všeč...mislim da okoli 8. meseca. reakcije ni bilo, mislim da v teh skutkah ni ne vem koliko jagod v resnici
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 12:30:06
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem ji dala pri 11m, od LM sadni jagodni jogurt in ko ga je jedla sem opazila, da so noter koščki svežih jagod...na srečo reakcije ni bilo.... problem je če je sadje, skutka jagodna ne povzroča alergije...
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 12:37:20
|
|
|
|
blue sky
|
Prvič okoli 10 meseca, ampak ga ni jedel, ker ni ljubitelj jogurtov.
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 13:37:43
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 hmmmmm, jaz sem jih kar zgodaj, ker ji je bil ta okus še najbolj všeč...mislim da okoli 8. meseca. reakcije ni bilo, mislim da v teh skutkah ni ne vem koliko jagod v resnici enako (ima samo tega rad)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 13:45:21
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj jaz sem ji dala pri 11m, od LM sadni jagodni jogurt in ko ga je jedla sem opazila, da so noter koščki svežih jagod takega jogurta ne dobiš, da bi bilo v njem sveže sadje. kupljeni sadni jogurti imajo sadne pripravke, ki so vsaj delno kuhani. sicer ne bi bili uporabni niti en dan. drugače sem dala poskusit na prstu jagodne kreme, ki sem jo sama pripravila (kar iz svežih jagod), prav včeraj pri dobrih 10m.
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 16:18:34
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
jagodne kreme, ki sem jo sama pripravila O, kako pa to narediš??
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 18:11:12
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj jagodne kreme, ki sem jo sama pripravila O, kako pa to narediš?? naj opozorim, da je "močna" reč . po receptu: 250g jagod (polovico pretlačenih, polovico v koščkih) 125g moscarponeja 200g puste skute 200g sladkorja (ampak raje kakih 150g ali še manj, ker je sladko) pa najprej poskusi zmešat sladkor in moscarpone, dodaj skuto in nato postopoma zmiksane jagode in zatem še koščke. meni je ratala pretekoča, ampak vseeno zelo dobra. dojenčku pa le kak prst za začetek aja, je pa krema za k biskvitu - za v rolado, mogoče k torti.
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 21.4.2008 18:43:15
|
|
|
|
Naja30
|
Okoli 10m se mi zdi.
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 23.4.2008 18:36:28
|
|
|
|
Ronči
|
8m
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 23.4.2008 19:18:30
|
|
|
|
dvojčkova
|
Obema pri 6,5 mesecih sadne skute ter jogurte, brez negativnih reakcij.
|
|
|
|
RE: kdaj jagodne okuse jogurta? 23.4.2008 22:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 8. mes
|
|
|
| Stran: [1] |
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
sem proti (
32%)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!