Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 10:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljne. Ali mi lahko prosim poveste,katera otroska kozmetika je najbolj priporocljiva za novorojencka.Na Lepoti in modi,sem brala o skodljivosti kozmetike,pa sem zdaj popolnoma zmedena,in res ne vem katero naj kupim. Bi pa se vprasala kaj naj kupim tavelki hcerki;skoraj 13let,so se ji zaceli mazolcki pojavljat,se posebej po nosu jih ima polno,tako da ji moram kupit nekaj za ciscenje.Sem razmisljala o BeBe.V lekarni so mi dali vse na podlagi olivnega olja,pa se mi sploh ne zdi primerno za njo,tako da zdaj to jaz uporabljam. Hvala za odgovore,pa lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 10:35:48
|
|
|
|
BrankaO.
|
Za novorojenčka ni priporočljivo nič če se le da!Za tavečo pa najbolje da greš v lekarno vprašat!
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 10:47:05
|
|
|
|
mojsoncek
|
Za novorojencka in majhnega dojencka "lekarnisko" hladilno mazilo za ritko in mandljevo olje. Drugega nisem uporabljala. Potem ko malo zraste pa kozmetiko Weleda.
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 10:53:51
|
|
|
|
RMRM
|
Za bom jaz v lekarni nabavila olivno ali mandljevo olje za kopanje, bepanten, hladilno mazilo. Ostalo po potrebi. Raznih odišavljenih zadev ne bom kupovala. Moja tavelka je pravkar vstopila v 14. leto, pa že kar nekaj časa uporablja kozmetiko od Avona - Clearskin in sicer si vsak večer obraz umije s čistilnim gelom za obraz proti ogrcem, občasno pa uporabi negovalni tonik proti ogrcem, kremo pa Avon Care ali pa Avon Naturals - breskev in mandljevo mleko.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 11:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom sla ress v lekarno po njihovo hladilno mazilo,pa tut oljcek in Bepanthen bom seveda tam kupila. Za tavelko sem pa ze gledala od Avona-Clearsking,Weledo tudi sama vcasih uporabljam,tako da nekaj od tega bo.Sva sli mal nazaj v malo vecjo drogerijo,pa mi je prodajalka ene hude firme priporocala za tamalo;mislim halo,ne samo da je bilo pasje drago,tut pod razno ni bilo primerno,za njeno nezno kozo.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 12:34:14
|
|
|
|
sicilija
|
Jaz uporabljam Weleda olje za telo in je super. Za ritko pa edino Eutrodin (se kupi v Italiji), ker je po drugih kremah dobila rdeco ritko. Ciao
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 13:08:12
|
|
|
|
frutka_
|
Čimmanj. V osnovi vodo in trdo milo, kakšno olje iz lekarne (mandljevo, olivno) in za ritko kremico. Druga ne potrebuješ. Sploh pa ne vlažnih robčkov, za nežno otroško ritko.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 13:29:37
|
|
|
|
Roberta69
|
Jaz ti priporočam kakšno naravno kozmetiko oz. čim dalj čim manj. Malce pobrskaj po spletu oz. trgovinah z naravnimi izdelki kot tudi npr. v Sanolaborju, lekarni... pa tudi DM in Muller imata lastni znamki naravne kozmetike, ki sta cenovno bolj dostopni, vendar lnija za otročke ni vključena, imaš pa npr. super kozmetiko od Welede, Logone, Sante, itd. (teh znamk je malo morje), kjer niso uporabljeni konzervansi, dišave, barvila...
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 21.4.2008 20:56:02
|
|
|
|
Aurea
|
Jaz imam za samo hladilno mazilo iz lekarne, po načelu manj je bolje. Za najstnico pa ne vem... jaz sem v njenih letih poskusila Bebe kozmetiko, pa ni bilo ravno najbolje... Na forumu Planet lepote lahko dobiš veliko dobrih nasvetov v zvezi s problematično kožo in katere kremice so dobre.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 22.4.2008 9:27:42
|
|
|
|
pepa6
|
Za novorojenčka so najbolj priporočljive kremice, šamponi in te stvari od Niveje, Bebival, samo Bubchen ni, ker povzroča večini otrok alergije. Od pleničk pa se najbolj priporočajo Fixies, Pamperske prav tako v večini primerov povzročijo alergijo na ritkah. Ampak, če sem iskrena, je še vedno najboljše previjati, po starem klasičnem načinu "povijanje na široko", ker koža veliko bolj diha kot v plenicah za enkratno uporabo. Pa nikar ne priporočam uporabe vlažilnih robčkov, razen izjemoma, kadar nimate pri roki vode, ker povzročajo alergijo.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 22.4.2008 10:33:00
|
|
|
|
nima
|
Kolikor vem jaz za novorojenčka ni primerno nič razen hladilne kreme in mandljevega oz. olivnega oljčka....pa še tisto v majhnih količinah.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 22.4.2008 10:37:21
|
|
|
|
frutka_
|
Pepa6, najbrž si Bubchen zamenjala s kakšno drugo kozmetiko. To je ravno ena izmed kolekcij otr. kozemtike, ki nima parabenov. In ravno parabeni so povzročitelji alergij ipd.. Nivea jih ima polno! Preberi zadaj na sestavi: vse kar ima končnico-paraben je škodljivo. Recimo etilparaneb, butanparaben,... Bubchen je OK kozmetika.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 22.4.2008 13:06:05
|
|
|
|
pepa6
|
Na terenu pa so mi mamice ravno nasprotno povedale, v večini primerov je bil ravno Bubchen tisti ki je povzročal alergijo.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 23.4.2008 7:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prebrala da sta obe Bubchen in Nivea skodljivi,tako da ti dve odpadeta.V njiju je osnova izdelka nafta oz.naftni derivati. Tako da bom na zacetku tudi samo olje,pa hladilno,milo trdo,ravn tako kot sem pri tavecji.
|
|
|
|
RE: KOZMETIKA-za novorojencka 23.4.2008 12:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo sem ze nekaj kupila:za rito od Welede,ker tukaj ne delajo lekarniskega mazila(sem v Nemciji),trdega mila tudi niso imel,zato sem vzela od Avene,prav za dojencke tekoce,sem pa pol v DM kupla od BabyOne eno trdo milo,zdaj moram pa se ol.olje,pa Bepanten,pol pa bo.Plenice Fixes(al kako ze)pa nisem nikjer zasledila,tako da bom verjetno kar BabyOne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.