Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 10:00:39
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, je ne, saj je nimaš komu pokazat.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 10:27:50
|
|
|
|
kaja26
|
Seveda jo potrebuje. Če te vstavi policija v Avstriji in zahtev dokumente, moraš imeti obvezno osebno pri sebi. Resno
< Sporočilo je popravil kaja26 -- 21.4.2008 10:40:49 >
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 11:46:01
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja26 Seveda jo potrebuje. Če te vstavi policija v Avstriji in zahtev dokumente, moraš imeti obvezno osebno pri sebi. Resno S točno tako
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak to mi je pa res butasto.. Meje smo ukinili, dokumente morš pa še vseeno nosit s seboj.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:25:08
|
|
|
|
lelaval
|
ampak to mi je pa res butasto.. Meje smo ukinili, dokumente morš pa še vseeno nosit s seboj. Zakaj se ti zdi to butasto? Vsepovsod kradejo otroke in prav je, da tudi malčki imajo dokumente, da jih istovetiš z njimi.
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:30:52
|
|
|
|
kristinaj
|
na meji logično, da je ne potrebuje.....če pa vas policija ustavi in legitimira??? kaj pa potem....
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:31:58
|
|
|
|
kristinaj
|
nič ni butasto..... tudi če te pri nas policaj na ulici ustavi in popvpraša po dokumentu ga moreš pokazat.....zakaj pa, ne me vprašat......če ga nimaš lahko celo kazen dobiš....
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:34:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj na meji logično, da je ne potrebuje.....če pa vas policija ustavi in legitimira??? kaj pa potem.... Ja, osebni dokument moraš meti vedno pri sebi. Tudi doma v Sloveniji, kajti policija ima pravico v vsakem trenutku preveriti tvojo identiteto. In v Avstriji je kazen 120€, če te ustavi policaj pa nimaš pri sebi osebne izkaznice ali potnega lista.
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, to mi je vse jasno.. ampak npr. jaz dolgo časa nisem imela osebne - samo potni list. In kaj naj potni list s seboj vlačim??
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Legitimirat se moraš povsod po svetu. Če seveda to zahtevajo.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:48:38
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 ok, to mi je vse jasno.. ampak npr. jaz dolgo časa nisem imela osebne - samo potni list. In kaj naj potni list s seboj vlačim?? V Sloveniji velja tudi vozniški izpit. Drugače pa ja - osebna, vozniška, potni list so uradni dokumenti s katerimi se lahko identificiraš - katerega izmed njih nositi s seboj pa je odločitev vsakega posameznika. Za prehod meje z Avstrijo ne potrebuješ nobenega dokumenta - potrebuješ pa dokument zaradi identifikacije, kjerkoli.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 12:55:34
|
|
|
|
Mišni
|
Za prehod meje z Avstrijo ne potrebuješ nobenega dokumenta - potrebuješ pa dokument zaradi identifikacije, kjerkoli. Ja, za prehod meje sem jaz mislila. Saj za legitimacijo pa najbrž tudi rojstni list zadostuje. Ali pa ne? Vprašaj raje na policijo. Oni bodo že vedeli.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 13:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Vozniški izpit ne velja. Zakaj????Ker na njem ni tvojega naslova, samo kraj bivanja.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 13:22:12
|
|
|
|
Ninica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne, je ne, saj je nimaš komu pokazat. SEVEDA jo rabiš! mene so zadnjič, ko sem se peljala samo v Bipo po plenice ustavili policaji. Slučajno so imeli kontrolo pasa ampak so me prosili dokumente, tudi za dojenčka. Seveda jih nisem še imela. Mi je pogledal skozi prste, ker smo bile vse lepo pripete . Sama sreča!
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 21.4.2008 15:51:59
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Saj osebna za dojenčka ni draga - mi smo jo glih dons dobili. Plačaš 13 € + 1 sliko in to je to. Bolje kot kaka kazen!Dokument pa morš met za ID.
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 22.4.2008 9:34:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 ok, to mi je vse jasno.. ampak npr. jaz dolgo časa nisem imela osebne - samo potni list. In kaj naj potni list s seboj vlačim?? Točno tako. Jaz imam samo potni list, ker ga pač za medcelinska potovanja še vedno potrebujem in se mi zdi BZ plačevat še za OI. In ja, vedno ga nosim s sabo v torbici. Ob vsej krami, ki je notri, je tisti PL zgolj malenkost. Za otroka oz. za vsako osebo pač potrebuješ identifikacijski dokument. Ne samo, da te lahko legitimirajo na cesti, tudi v hotelu ali kjer koli pač ev. prenočuješ, rabiš dokumente.
|
|
|
|
RE: Potrebuje osebno izkaznico? 22.4.2008 12:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Osebno dobiš v 7-ih dneh...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?