|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča sramna kost
20.4.2008 22:21:25   
Anonimen
Živjo vsem. Zadnji teden me strašno bolijo sramne kosti. Hodim kot račka. Sem pa na začetku 35 tedna. Vse se mi zdi zmehčano, razrahljano, ob hoji me zna pošteno pikat po maternici, da se ustrašim, da niso popadki. Pritisk navzdol ni izrazit, mal pa vseeno. Tega v prvi nosečnosti ni bilo, zato mi je neznano. A so to znaki, da bo porod prej?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.4.2008 18:10:27 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
20.4.2008 22:22:49   
Anonimen
ni nujno. js sem imela skozi drugo nosečnost skozi take fore s tem da sem sem in tja še mislila da mi bo vse ven padlo. no pa so mi na rok sprožili zadevo drugače bi šla čez

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 3:44:01   
julči
Jao mene tud sramne kosti bolijo- za znort! Ko vsatenem, ko hodm,... sem pa v 37 t. Js si to predstavljam kot intenzivna priprava za prihod dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 4:31:18   
snorlax
Mene so v drugi nosečnosti bolele sramne kosti, tako da je bilo za znoret. Ko sem bila pokonci, sem imela občutek, da se mi bo spodaj nekaj odprlo in padlo ven vse, kar imam v trebušni votlini. Čutila sem ogromen pritisk navzdol.

To je čisto normalno, je pa boleče in moteče. Porod ni bil nič prej, en dan sem bila čez rok, bil je pa veliko lažji od prvega.

Želim ti čimlažji porod in zdravo štručko.user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 21.4.2008 4:32:21 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 7:43:52   
Pingvinčica*
Tudi jaz: 36 teden, če preveč hodim in ne počivam, me tako bolijo sramne kosti, da skoraj ne morem vstati iz postelje.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2008 8:57:39   
polma
Ja, zaradi teh bolečin sem bla že v 28t v porodnišnici, tako smo se prestrašli. Proti bolečinam dajejejo Buscopan, pomaga. Nisem mogla sedet, stat, hodit, bolelo ko stouser posted image ... pomaga samo počitek, oziroma ne strogo ležanje, ampak počasni premiki, počasna hoja... Pač vse zelo poooočaaaas.... 

(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 9:48:57   
2suzika7
Kaj naj rečem; dobrodošla v klubuuser posted image ! Mene je začelo pošteno bolet že nekje na sredi nosečnosti in to bol po desni strani, ne na sredini. Potem se je malček umirilo, ali pa sem se že tako navadila, zdaj pa se je bolečina premaknila na sredino in spet štejem zvezdne utrinke....
Sem pa v prvo tudi vidla zvezde še na porodni mizi!!! Upam,da tokrat vsaj to preskočim...
Srečno!!!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2008 9:52:20   
sayuri
Tudi mene bolijo user posted image , pa sem šele v 25.tednu. Sicer pa....sem že vajena, da so se  popolnoma vse nosečniške "radosti" tokrat spravile name user posted image

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2008 11:13:01   
T.A.Y.A.
Tudi jaz se vam pridružujem. Sem v 38. tednu, bolečine v kolkih in sramni kosti pa so se pričele pri 34. tednu. Telo se pač pripravlja na porod. V prvi nosečnosti nisem imela takih bolečin, rodila sem 14 dni čez rok in z umetnimi popadki, saj se nisem odpirala. Upam, da bo zdaj drugače. Če sem pokonci več kot 1/2 ure, me prične tudi v hrbtenici tako močno zbadati, da ne morem več stopiti na desno nogo. Po mojem mi pritiska preveč na živec.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 13:38:16   
Anonimen
Hvala, ste me pomirile. Mislim vsaj smislu, da zna to biti del nosečnosti, pa da ni nujno, da že danes rodim. Ni ravno fino, da je prehitro, čeprav bi user posted image  že bil ok. Me pa še to zanima, če katera ve, te bolečine naj bi izginile po porodu (no nekaj časa po)? Menda to ne pomeni, da bom imela tolk rahle in razmajane kosti za vedno? Ali pačuser posted image ?

(odgovor članu T.A.Y.A.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2008 17:27:06   
snorlax
Ne.user posted image user posted image user posted image Nič bat. Vse bo šlo nazaj na svoje mesto.

Sem se morala smejat, ko sem prebrala, da imaš razrahljane kosti. Si predstavljaš, greš po ulici in šklopotaš.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2008 10:49:27   
tilia
Včasih se med nosečnostjo razmakne medenica ravno v simfizi (torej na stičišču sramnih kosti) in potem to seveda ob hoji po domače "riba ena ob drugo". Pri tem se žal ne da kaj dosti narediti a če se ne motim obstajajo neki pasovi, ki to premikanje čimbolj omejijo.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: boleča sramna kost
22.4.2008 11:23:42   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo vsem. Zadnji teden me strašno bolijo sramne kosti. Hodim kot račka. Sem pa na začetku 35 tedna.

Se pridružujem...mislim, da je to dokaj normalno, sploh tako pozno v nosečnosti.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2008 12:05:46   
Anonimen
Ma ja, saj se jaz tudi že sebi smejem. Ta nosečnost me bo čist razštelalauser posted image .

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?