|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodni dnevi
20.4.2008 21:22:25   
POPO
Prosim, če mi katera izračuna plodne dni, sem si jih sama na tej strani, pa nisem sigurna če sem prav izračunala. Mens. imam redne, vsak mesec 22-26.
Sva se pred 2 mesecema odločila in delava nauser posted image , pa sva že drug mesec razočarana. Ta mesec se je mens. pojavila že 19. 16. sem imela temnejši izcedek, pa sem mislila, da je to pozitivno, pa žal ne bo nič.
Saj vem, da sem nestrpna, pa vseeno me prosim razumite. LP

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.4.2008 8:55:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PLODNI DNEVI
20.4.2008 21:27:04   
N _ B
http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

(odgovor članu POPO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 9:08:21   
metuLJchy
http://mladost.plivazdravlje.hr/?section=spolnost&section_menu=kalendar#kalendar

tale koledarček je tudi lušten, če pa imaš neredne M. boš morala malo opazovati znake, lahko kupiš ovulacijski test, ali pa sta le neobremenjena z rezulatatom user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 12:03:06   
titi3
Če imaš ciklus dolg 26 dni imaš ovulacijo predvidoma na 12 dan, če imaš 25 dni dolg ciklus je ovulacija predvidoma na 11 dan. In tako naprej odštevaj.

Kolikor vem pa je dobro da je ciklus dolg vsaj 25 dni. Drugače je čas po ovulaciji zelo kratek in težje pride do vgnezditve. Če je pa prekratek prvi del jajčeca ne dozorijo pravilno.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 13:08:49   
Hope2
Namesto da gledaš na koledar, raje opazuj svoje telo, spremembe v sluzi in seksaj na 2 dni. Koledar ti lahko pove neke dneve, vendar temu ni nujno da je tako. Če vama v 2 mesecih ne uspe, se še ne rabiš sekirat, saj je vsak mesec samo 20-25% šans, da zanosiš. Torej če ti uspe v 1 ali 2 mesecu, si imel le neskončno srečo in zato še nisi nič kaj bolj ploden kot tisti, ko mu je uspelo v 6 mesecih.
Koledar imaš lahko le za orientacijo, da ene 5 dni pred O in še par dni po O seksaš na 2 dni. Vendar ker je zanositev čudo narave je bolje seksati, kar skozuser posted image , seveda če vama paše. Na silo in na uro oz koledar ne glejta, ker se vama bo čez nekaj mesecev zagabilo.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?