picola1
|
Mislim, da večina takšnih ljudi, ki blekne nekaj takšnega, ne reče tega zato, ker hoče nekoga prizadet, ampak pač enostavno ne razmišljajo, da bi lahko bilo drugače kot to, da je ženska noseča...Najbrž jim je nerodno, ko vidijo, da so usekal mimo. Jst takšnih ne obsojam, sem se pa iz tega naučila to, da nobeni, za katero pa res nisem 100%, ne rečem kaj v zvezi s tem...Ponavadi skoraj vedno napelje beseda potem na to... Ostali (po moje v manjšini) pa rečejo to zato, da bi to osebo prizadeli (iz kakršnega koli razloga že...), no, takšne pa obsojam. In takšnim je treba kaj povedat nazaj, še bolje pa se je nasmehnit in si mislit, da je ta oseba pač po svoje uboga. Je skoraj normalno, da te takšne stvari prizadanejo, še posebej če si obremenjen s svojo postavo in kg, zato je treba razčistit tut v svoji glavi malo. Ženske smo pa itak mahnjene na tiste kile. Meni je enkrat tut rekla soseda, če bomo dobili dojenčka, jst pa sem bila samo napihnjena zarad pms-a. In sem bila malo užaljena, ampak sem se vseeno temu nasmejala. In se še danes nasmejim, ko pomislim na to...J... ga...eni pač niso taktni, kaj čmo...
|