|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 9:11:23   
Skye
frizerka ne obupat. Glede na to da zadnje čase punce pišejo da CB dostikrat ne pokaže ničesar medtem ko drugi testi pokažejo jaz mislim, da pri CB enostavno pač moraš imeti več nosečniškega hormona, da ti kaj pokaže.

Počakaj še par dni in test ponovi.
Jaz pa držim :miska::miska::miska:zate, da bo uspelo;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 9:50:29   
biba77
Se pridruzujem predhodnicam. Nic obupat, pozitivno mislit in cez par dni ponovit test... :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 10:48:06   
Marina_
o punce!saj nisem obupala ampak mali šok je vseeno bil kajti včeraj pa so se videla.danes ko sma pa z možekom oba po kot zakleto bulima noter pa nič:grrr:zdaj sem se odločla da testov nebom delala bom počakala do 28.2 če bo prišla:hudicek:če je potem tako in tako je....
pa ljubčka vsaki posebaj da spremljate moja pričakovanja:angel:ste

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 11:05:44   
luna39
Gotovo si testirala prvi jutranji urin ki je najbolj koncentriran?:zmeden2:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 11:20:24   
Marina_
ja luna-tako so rekli -baje je v prvem urinu največ nosečniškega hormona:zmeden:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 11:29:19   
cmokec
dokler ni :hudicek:, je lako še vse dobro.

cmokec

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 11:34:17   
Marina_
ja cmokec samo 28 je še dddddddaaaaaaaallllllleeeeččččččč

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
12.2.2005 13:08:54   
Fifa
Ja Frizerka, pa pejd v laboratorij dat kri, pa ti v 20 min izmerijo vsebnost hormona. Pa to je tudi najbolj sigurna varianta. Drugače je pa pri meni po 3
dneh izostanka :hudicek: CB pokazal orenk +.

;)Fajn ugotavljaj pa poročaj naprej.;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
15.2.2005 12:54:51   
Marina_
Upam da bo katera zalutala sem!Nevem več kaj naj -mene so začeli jajčniki ful bolet!!!res je da sva bila zelo aktivna:sloncek::sloncek::sloncek:ampak prej me nikoli niso zdaj pa.....:zmeden:aja kaj katera ve -jaz imam zelo rumen urin???:zmeden:kaj to pomeni;)
v upanju na najlepše....:duda:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
15.2.2005 13:02:38   
tinkamiška
Frizerka,
ne vem če bom kaj pomagala, ampak sama sem že pred meseci delala romed in mi je pokazal rahlo črtico, ravno tako kot ti sem se veselila, pa se je kasneje izkazalo, da ni z mojo:nosecka: nič. Ne vem kako je sedaj pri tebi.
Mogoče te bolijo jajčniniki zaradi O, koliko časa je sedaj po tvoji M?
Rumen urin je lahko prvi znak dehidracije, če premalo piješ je urin veliko bolj koncentriran.

Nočem ti zdej zbijat tvojega upanja, privoščim ti, da bi bila:nosecka:, pa vendar a si naredila še kakšen drug test?

Držim pesti zate!:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
15.2.2005 13:10:17   
Marina_
Ja tinka hvala ti!!!Od M je zdaj 8 dni tako da so možnosti zelo majhne.Probala sem samo romedov test-jutri pa grem k G pa bom rekla naj mi vzamejo kri.

:rozica:zate

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
15.2.2005 13:14:29   
tinkamiška
Jst ti želim vesele novičke!!!:miska::miska::miska:

Javi kako je bilo:rozica:

Tinka

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   HELP!!!!!!!!!!!!!!!
15.2.2005 13:15:25   
Marina_
Normalno da bom;)Upam da se spet ne veselim preveč:ups:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.