Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
darilo za srečko nosečko 20.4.2008 15:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Ali ima kakšna idejo kaj naj kupim prijateljici, ki je prvič noseča in v drugem mesecu in ima v kratkem rojstni dan. Najprej sem mislila, da bi knjigo o nosečnosti, pa sem ugotovila, da jo že ima, so si pa sigurno podobne, če že imaš eno, potem veš vse. Kaj nosečke potrebujejo? Da bi pa že kaj za dojenčka, je pa še prehitro, a ne? Tudi ne vem ali sem napisala vprašanje na tapravem forumu, ker jaz uporabljam samo tega, pa tudi še nikoli nisem bila nosečka, da bi sama imela kakšno idejo. Lep sončen dan, N.
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 15:07:49
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče kakšen bon za trgovino za nosečnice, da si bo kasneje kaj kupila.
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 15:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kakšen bon bi bil super.Na primer BC ali pa H&M
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 15:26:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Ali ima kakšna idejo kaj naj kupim prijateljici, ki je prvič noseča in v drugem mesecu in ima v kratkem rojstni dan. Najprej sem mislila, da bi knjigo o nosečnosti, pa sem ugotovila, da jo že ima, so si pa sigurno podobne, če že imaš eno, potem veš vse. Kaj nosečke potrebujejo? Da bi pa že kaj za dojenčka, je pa še prehitro, a ne? Tudi ne vem ali sem napisala vprašanje na tapravem forumu, ker jaz uporabljam samo tega, pa tudi še nikoli nisem bila nosečka, da bi sama imela kakšno idejo. Lep sončen dan, N. Kaj pa vem, jaz noseči prijateljici za RD ne bi ravno kupila kaj za dojenčka, prehitro gor ali dol. Za dojenčka kupim posebaj in prinesem. Tko da to pri meni avtomatsko odpade. Noseči prijateljici bi pa verjetno kupila kakšno res dobro olje za telo, za bušija, pa to, da si bi mazala, ker doskrat pozabijo na te zadeve.
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 15:40:33
|
|
|
|
ježek
|
Materinsko blazino. To bo lahko uporabljala med in po nosečnosti, pa tut za otroka bo kasneje fajn.
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 17:24:07
|
|
|
|
spps
|
ojla.jaz bi prijateljici kupila nekaj namenjeno njej,kaj bi ji odgovarjalo,pa ne vem ker je ne poznam.vse stvari,kar se doječka tiče pa raje počakaj.ziher je ziher.mogoče kakšen bon pri kozmetičarki,za kakšno nego obraza,al pa manikuro,ipd. no ,ne vem.
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 19:36:33
|
|
|
|
Taula
|
Masažo za
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 20:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Bon za masažo stopal ali česa podobnega.
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 20.4.2008 21:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa kakšno naročnino za revijo ala Mama, Otroci,...?
|
|
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 21.4.2008 10:10:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
Noseči prijateljici bi pa verjetno kupila kakšno res dobro olje za telo, za bušija, pa to, da si bi mazala, ker doskrat pozabijo na te zadeve. Tudi jaz predlagam olje za telo.
|
|
RE: darilo za srečko nosečko 21.4.2008 10:20:30
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.jaz bi prijateljici kupila nekaj namenjeno njej,kaj bi ji odgovarjalo,pa ne vem ker je ne poznam.vse stvari,kar se doječka tiče pa raje počakaj.ziher je ziher.mogoče kakšen bon pri kozmetičarki,za kakšno nego obraza,al pa manikuro,ipd. no ,ne vem. se strinjam z zgornjo izjavo, tvoje prijateljice ne poznam ampak npr. jaz vem, da so moje malce vraževerne, da dokler ni vse vredu, da je otrok rojen ne bi bile vesele, če bi dobile stvari za dojenčka. kot pravi spps, raje počakaj, ziher je ziher in kupi nekaj zanjo, za razvajat, ko se otrok rodi ji boš pa takrat lahko kupila kaj samo za otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?