|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje v desnem jajčniku!
20.4.2008 11:55:57   
divans1
Punce, povejte mi prosim, če je to znak ovulacije. Zadnjo menstruacijo sem imela 8.4.2008, zjutraj sva s fantom seksala, zdj me pa skoz na desni strani ful špika. Ful si želim da bi ratalo, ker je za mano hsg (niso nič ugotovili, mam vse prehodno), pa še januarja sm mela spontani splav...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje v desnem jajčniku!
20.4.2008 12:31:09   
nejkag
Divans1,
mene tudi vedno špika med O. v desnem jajčniku, pa mi je G. rekla da tako vem kdaj imam ovulacijo.
Mislim da je to vzrok zakaj te špika.Razlog zakaj me pa vedno desni je ta, da levi jajcevod sem imela zamašenega (za kar nismo vedeli dokler nisem zanosila - nestrokovnosr moje bivše ginekologinje!), po izvenmaternični nosečnosti pa so mi ga tako al tako odstranili.
lp

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2008 12:34:27   
Shuka
Za določitev ovulacije je potrebno opazovati kar nekaj dejavnikov, ne samo to kdaj si imela zadnjo menstruacijo, odvisno je kako dolg je tvoj ciklus in spremljajoči dejavniki, povečan izcedek, temperatura, tudi morda bolečine v jajčnikih. Po teoriji naj bi bila ovulacija na sredini ciklusa zato je potrebn spremljati še druge dejavnike, lahko pa si pomagaš tudi s testerji za ovulacijo.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 14:38:01   
diamantina
Pri meni to špikanje žal ne pomeni O, vedno se namreč zgodi, da me sedem do pet dni pred M tako boli v enem jajčniku, da moram vzeti tableto, ali pa počivati, če imam možnost. Sva se z dragim nekaj zaporednih ciklov trudila seksati takrat, pa ni uspelo, tako da bo ta bolečina nekaj drugega pri meni. Jaz O ne čutim niti je ne opazim, le pri seksu, tako dragi čuti, se spreminja kakovost sluzi, enkrat je zelo redka in spolzka (pred O in verjetno med O), pred M pa postane taka lepljiva in gosta. user posted image

Koliko je pa tvoj cikel dolg? Če je od 26-29 dni, bi toeretično to lahko bila O.

Srečno!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 15:00:39   
divans1
Ja, menstruacijo imam ponavadi na 28, 29 dni, pa to me ne špika vsak mesec, zdj me že dolgo ni, ponavadi samo vidim sluz prozorno in vlečljivo...

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2008 16:42:49   
diamantina
Ja, bi znalo bit, da je to O. Upam, da že podirata drug drugegauser posted image , da bomo lahko v začetku maja dobili novo srečko!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2008 17:25:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Ja, bi znalo bit, da je to O. Upam, da že podirata drug drugegauser posted image , da bomo lahko v začetku maja dobili novo srečko!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 17:29:59   
divans1
Ej hvala vam punce za spodbudne beesede. Js tud upam in strah me je, k prvič sva se matrala skor 9 mesecev, da je ratalo, pa se je žal končalo s splavom. Tko da razumete, da je moj strah upravičen, kako bo zdaj, ko sva se spet podala v nov boj!!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2008 16:53:08   
Anonimen
Mene je špikalo že po ovulaciji in to kar močno. Pa res ni bilo od ovulacije. In zdaj še kar čakam kaj bo. A bo user posted image , a bouser posted image . Upam na prvo. Prav tako pa tudi vsem vam.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?