|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolesarski sedež-kdaj
20.4.2008 9:23:16   
nova169
Pozdravljene, mene pa zanima kdaj in če sploh ste svoje dojenčke začele voziti v kolesarskih sedežih?
Naš se nemara vozit v vozičku in upam, da bo vsaj to začasna rešitev!
Kakšni koli nasveti so dobrodošli!!!

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolesarski sedež-kdaj
20.4.2008 9:35:08   
lelaval
Pri 2 letih - pa še sedaj ne delamo dolgih "tur", ker se mi zdi najbolj noro, da otrok spi v tem sedežu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nova169)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2008 11:22:49   
nova169
Sej ne mislim, da bi noter spal. Ampak do trgovine in nazaj! Kar je z vozičkom skoraj misija nemogoče.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 20:11:47   
Lantea
Naša bo drug teden stara 11m, pa se že 14 dni vozimo s kolesom. Tudi mi delamo krajše ture. Mislim da slje kot 15 minut se še nismo vozili. Pa ji je kar všeč. Meni pa tudi, ko ni treba več povsod peš z vozičkom, ampak prideva na cilj malo hitreje, če je to pač potrebnouser posted image .

(odgovor članu nova169)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 20:50:15   
BibaMaJa
Pri 10 mesecih.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2008 10:32:13   
laruska
Mi smo začeli pri 14ih mesecih. Drugače pa po moje lahko tam okrog 9., 10. Če dobro sedi, seveda.
ps- kolo je zaenkrat prvo prevozno sredstvo kjer res uživa in do danes še ni protestirala user posted image . No upam, da ne bo danes....user posted image

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 12:25:48   
mala pikica
Poznam ene, ki so ga že pri 8 mesecih vozili.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu laruska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2008 16:03:04   
Eca
Ne spomnim se točno ampak mislim, da je odvisno tudi od sedeža. Mi smo našega tavečjega dali v stolček pri letu dni. Kupila pa smo takšnega, ki ima tudi oporo za glavo, kar je zelo pomembno in pa 5 točkovni pas. Pa ne pozabiti tudi na čelado.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2008 20:08:54   
Freycha
naša je stara skoraj 10m in se počasi odpravljava kupiti sedež za kolo. Dala bova zanj 100€ iz razloga, ker ima tudi možnost, da se malo nagne nazaj, v primeru če otrok zaspi. Ne mislimo delati krajših tur (recimo izpod pol ure), ker se ti potem sploh na bicikel ne splača. No, za prve parkrat, da se na sedež navadi zagotovo, potem pa bomo delali krajše izlete..... Je vajena sedežev, ker smo tudi veliko v avtu, pa tudi v nahrbtniku uživa in takoj zaspi, zato ne vidim problema, da ne bi bila še v tem sedežu kako urco ali dve ali tri (s premori seveda).....

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?