|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparo v Izoli bolnici
19.4.2008 13:52:24   
Rakica_80
Jaz bi prosila če mi lahko katera pove izkušnje, ki so imele v Izoli bolnici z laparoskopijo.....ali kako že....user posted image
Hvala v naprej!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laparo v Izoli bolnici
19.4.2008 14:18:00   
db
pri meni je nekako tako zgledaloda mi je po hsg  G dal napotnico za lapo.in histo. in tako sem jo imela v februarju. Da nebom razlagala da čeprav sem jemala stedirilm nisem dobila user posted image  in po pregledu ultrazvoka so se odločili da grem vseeno na operacijo in ko sem bila sprejeta in ležala sem dobilauser posted image  in nato so mi prestavili operacijo za dva dni nato pa je prišel dan,ko so me operirali. Na operaciji pa je zdravnico skoraj kap zadela saj sej imela čreve skupaj zlepljene in prerasene z zarastlinami,prav tako jajcevode in jajčnike in pregrado,no na jajcevodih pa so mi najdli še niome,polistične ,... in nakoncu so mi vsi zdravniki rekli da je bila operacija ful težka in zanameček se nisem še zbudila iz anestezije in so me zbujali s kisikom in sem se zbudila šele dobrih pet ur po operaciji. No tudi G mi je reku da imava možnosti najboljše v teh pol leta ker se potem začnejo po jajcevodih zopet delat niomi in polistični in seveda da pol gremo na umetno

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2008 15:22:24   
Rakica_80
db.......ma v kateri bolnici si to doživela?
Ma boga ti,user posted image me prav nič ne čudi, če je bilo v Izoli bolniciuser posted image
Ma je zdej s tabo vse ok, so rešili vse kar so morali?
Drži se in ne se predat, gremo naprej, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 13:28:09   
Rakica_80
Danes sem bila pri Dr. Ravnikarju in mi je povedal da imam zarastline in bom morala 28.5 na Laparo...sej se temu tako rečeuser posted image
Mi bojo naredili tri luknjice v trebuhu in mi z neko napravo ščistili zarastline, seveda pod narkozo!
Če ima katera koli izkušnje glede Laparo naj mi prosim kaj pove....ali bom takrat lažje zanosilauser posted image
Koliko cajta po posegu moram počivat in ničuser posted image v bistvu kakšne so možnosti?
Potrudite se, pa pa mi kej povejte vse ki ste šle čez to HVALAAAuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2008 18:25:00   
pilotina
Ojla Bebiii,

laparoskopijo sem imela v Izoli prejšnji mesec...in sicer zaradi suma na pco (policistične jajčnike)...že deset mesecev nimam lastne user posted image (je nisem dobila po prenehanju jemanja KT) in s tem povezane niti ovulacije...dobila sem dabroston za spodbuditev user posted image in klomifen za spodbuditev ovulacije...ker klomifen pri meni ni odreagiral in ker je pri UZ ugotovil pco se je odločil za laparo
...sprejem v bolnico je dan pred operacijo, ki je tudi dan prečiševanja...dobiš odvajalo...in piješ veliko vode, čaja...zvečer pomirjevalo, če je anesteziolog tako predpisal (te vpraša pri pregledu, če želiš tabletko pred spanjem)
...naslednji dan si oprerirana enkrat dopoldan...jaz sem bila okoli 10:00, ker sem bila druga na vrsti..naredili so mi tri mičkene reze...enega pri levem jajčniku, enega nad sramno kostjo in enega pod popkom...med operacijo so ugotovili dobro prehodnost jajcevodov in potrdili pco...naredili so mi ovariendriling...prešpikali jajčnike, da bi se zbudili...povedali so mi, da lahko začneva user posted image čimprej po operaciji (ko bom jaz lahko)...odvisno kaj ti delajo...moja prijateljica je imela prepoved en mesec po laparo, saj je imela malo večji poseg...meni so samo prešpikali jajčnike tako, da hujšega ni bilo in sva lahko teden po operaciji že delala na user posted image ...sicer bolj pazljivo in umerjeno, ampak ni bilo kej user posted image ...rekli so da morava user posted image ...no sedaj pa sem prvič dobila lastno user posted image   in sem zelo vesela kljub temu, da nisem user posted image , kajti to pomeni, da je laparo pomagala...
...bolniškega staleža sem dobila 10 dni od osebnega zdravnika...

upam, da sem ti pomagala...če pa te še kej zanima, bom z veseljem odgovorila, če bom le vedela

papa in srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2008 16:46:18   
Rakica_80
Pilotina,z malo zamude se ti zahvaljujem na odgovoruuser posted image
Kako je kaj s tabo a si mogoče srečkauser posted image
Lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2008 20:35:02   
pilotina
Ojla Bebiii,

ni kej user posted image

Pri meni je pa tako, da še čakam...naslednji teden bom izvedela kaj in kako...
najslabši možni scenarij je, da NE dobim user posted image , NITI nisem user posted image ,
boljši scenarij je, da dobim user posted image ,
najboljši scenarij pa je, da sem res srečka user posted image .

Srečno za laparo user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 0:22:37   
Rakica_80
Ciao Pilotina, joooj res mi je žal zaradi tvojeuser posted image , ker te noče obiskat.
To mora biti zoprno kajneuser posted image
No upam na vse dobro in da se bo tudi nam enkrat nasmehnila sreča in da bomo čim prej videle en veeeeeelik  +
Pa pa!user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2008 13:15:45   
pilotina
Ejla Bebiii,

ni panike, sem se že navadila user posted image

Vse bo dobro, v to sem prepričana. Samo pozitivne moramo biti user posted image in verjeti vase in naše partnerje.

Bodi fajn user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2008 13:38:40   
Rakica_80
Sej sem se tudi jaz *navadila* user posted image ampak vedno je uno uff kaj ravno meniuser posted image
Ja nimamo kaj, sej bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep danuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2008 12:02:21   
pilotina
te popolnoma razumem user posted image ...samo tisti, ki to daje skozi, ve o čem govori...
šele sedaj, ko sem sama v tem vidim, da sploh nisem edina...na žalost nas je takih res veliko...že v mojem bližnjem prijateljskem krogu nas je večina

ampak najslabše bi bilo obupati...zato pa...mi se ne damo, je tako...hihi user posted image

lep dan tudi tebi
in drži se user posted image

papa

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 3.6.2008 18:55:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2008 21:12:11   
Rakica_80
Punce, jutri igrem v bolnico in v četrtek imam Laparo pa me je strah!!!!user posted image
Nevem sicer zakaj, ampak se nemorem rešit une kepe v želodcu.Verjetno je to zaradi pregleda HSG, ki sem močno trpela in me je bolelouser posted image
No, ko bom prišla nazaj domov, vam bom povedala, kako je šlo mimo!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 3.6.2008 18:56:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 12
31.5.2008 11:25:31   
pilotina
Bebiii,

danes je "vse" za tabo. Ko si boš opomogla le napiši kako si.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
31.5.2008 12:30:55   
Rakica_80
Za mano je Laparo in moji jajcevodi so prehodni- oba sta bila neprehodna in G mi je rekel, da sem imela 0% možnosti zauser posted image , zdej pa moram v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image čim več je rekel pa nič zabušavatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Matrajo me plini pa me malo boli, drugče je vse vredu potekalo, lepo so v Izoli bolnici skrbeli zame in vsem zahvale!!!!!!!!user posted image

Aja pa še to, da sem dobila Klomifenke, in res upam da mi bo zdej uspelo!!!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 3.6.2008 18:57:07 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2008 15:16:34   
pilotina
oooo Bebiii
sem vesela zate...držim pesti, da vama bo že ta mesec ratalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2008 20:42:58   
ajam27
Ali ste morale pred laparo in histero prinesti svojemu G kakšne izvide. Npr. EKG ?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2008 21:48:43   
Rakica_80
Pilotina.....hvala za lepe želje in da se vsem taka želja uresničiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajam27

Ali ste morale pred laparo in histero prinesti svojemu G kakšne izvide. Npr. EKG ?

Ajam....kateremu G? V bolnici ali misliš osebnem?
Pri meni je bilo vsaj tako,......v sredo so me sprejeli v bolnico in ta dan, sem morala opraviti vse preglede, ki mi je sestra naročila in vse skupaj to odneseš nazaj k njej. Ne skrbi vse ti bojo tam povedali!
Kdaj pa imaš operacijo?

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2008 7:59:31   
ajam27
Sama sicer ne hodim v Izolo temveč v Postojno. Sem pa pacientka dr. Merla.
Od anesteziologo mi je je bilo rečeno, da naj bi na dan pregleda (se pravi par dni pred posegom) prinesla s seboj že narejen EKG, potem tip krvne skupine; pa še nekaj kar sem pa pozabila kako se reče.
Mi je potem G rekel, da naj le poskusim vse potrebno dobiti pri svoji osebni zdravnici. Če pa nebi šlo mi bodo pa potem kar tam naredili.
Pa naj bo kar bo!

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2008 8:11:49   
Rakica_80
Ne ne imaš prav, tudi jaz sem delala pri osebni zdravnici izvide za kri, ampak EKG sem delala v bolnici.
Veš, povsod je drugače, zato ti kar naredi kot ti je rekel zdravnikuser posted image

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.6.2008 10:39:46   
pilotina
Ojla Ajam27,

Bebiii ima prav...odvisno od zdravnika kaj ti naroči...meni so recimo kri vzeli v bolnici in so dali izvid direkt mojemu G, ki mi ga je dal, ko sem šla h anesteziologinji...EKG pa sem delala pri moji splošni zdravnici...s tem EKG-jem in ostalimi izvidi sem šla h anesteziologinji

papa

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?