|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "logistika" za sprehode z vozičkom
18.4.2008 20:31:10   
Naja31
Živimo v 3. nadstropju, brez dvigala. Zdaj pa ne vem kje naj držim voziček, da mi bo potem lažje. Gor v stanovanje ga ne bom nosila, ker je kar velik stopnic.
Ena možnost je da ga puščam v kleti, kar bi pomenilo, da spakiram user posted image , ga odnesem v klet, dam v voziček in potem vse skupaj znosim gor po stopnicah v pritličje. Ali pa držim košaro gor v stanovanju in ga potem s košaro nosim gor in  dol po stopnicah. Podvozje od vozička pa naj stoji v kleti.

Druga možnost pa je da voziček zložen držim v avtu in ga potem vsakič ko greva na sprehod zložim iz prtljažnika. Samo to se mi ne zdi tako zelo praktično, saj dejansko nimam kam dojenčka odložiti, medtem ko bi vsakič znova razstavljala in sestavljala voziček.

Svetujte mi, prosim! Kaj se vam zdi bolj praktično.

Pri prvem sinu nisem imela teh težav, saj smo živeli v prvem  nadstropju, voziček pa sem imela v kolesarnici v prtiličju. Tu, kjer zdaj živimo, pa ni nobene kolesarnice.

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "logistika" za sprehode z vozičkom
18.4.2008 20:48:00   
2suzika7
Poznan problem! Od začetka sem ga vsakič sproti nosila gor in dol, s ta malo noter, ker je lepo ležala. Pa se sedaj to na vozičku poznauser posted image ! Pa meni tudi ni lih pasalouser posted image (bogi križ). Potem sem ga začela puščati pri vhodu, takoj za vrati. Na srečo se lepo odpirajo, tako da nikogar ne moti, če pa že, mi ni nihče nič omenil. Dosti krat sem ga tudi v avtu imela, samo, nimamo garaže ali kake strehe in tudi ni bilo lih praktično. Pupiko odložit, vzet voziček,................
Res ti ne znam svetovat. Kaj pa če bi kakega blokarja še vprašala, če imajo kako idejo, ali če so mogoče že kateri pred tabo kje bolj priročno parkirali?
Pa srečno!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 20:57:45   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

saj dejansko nimam kam dojenčka odložiti, medtem ko bi vsakič znova razstavljala in sestavljala voziček.

Kaj pa jajčka? user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2008 20:58:39   
sazi
sestra je imela voziček v avtu pred blokom, malega je v torbi prinesla do avta, ga odložila na zadnji sedež in sestavila voziček

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2008 21:01:01   
Pandica
Ja, saj res. Dokler je še full mali še je tak v torbi, ki jo res lahko odložiš kar na zadnji sedež.
Pol pa mogoče res v lupinico, če te je strah, da bi ti kam padel, ko bo večji dokler boš voziček skupaj delala.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2008 21:04:00   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Druga možnost pa je da voziček zložen držim v avtu in ga potem vsakič ko greva na sprehod zložim iz prtljažnika. Samo to se mi ne zdi tako zelo praktično, saj dejansko nimam kam dojenčka odložiti, medtem ko bi vsakič znova razstavljala in sestavljala voziček.

Jaz tako prakticiram...otroka pa odložim v jajčku.Ni glih najlažja oz. najbolj praktična varjanta je pa edinauser posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2008 21:07:49   
hokejistka
Tudi mi živimo v 3. nad brez dvigala. Z to razliko, da imamo mi kleti v pritličju in mi ni treba vozička nikamor prenašat, če je pospravljen v kleti.

Voziček puščamo pod stopnicami. Trenutno imamo še košaro. Nikoli je nisem nesla gor v košari, ampak sem jo vedno vzela ven in nesla v naročju. Košara je enostavno pretežka. Že ko jo nosim z lupinico v 3. nad sopiham kot lokomotiva.

Imam možnost voziček puščati tudi v garaži, ampak se zato nisem odločila, ker je potem košara premrzla. Mi nekako ne paše, da bi dajala user posted image v košaro, ki je zunaj na 0 stopinj čakala celo noč. Mogoče potem, ko bomo imeli samo športni del in ko bo topleje tudi ponoči. Pa še na vlagi bil bi.

Ali res nimaš možnost, da bi voziček puščala tako, da ti ga ne bi bilo treba po stopnicah prenašat. Na tvojem mestu bi verjetno izbrala klet. Edino, če je res veliko stopnic user posted image

Te čisto razumem user posted image . Jaz imam tega tovorjenja gor in dol že polno glavo. Če grem v trgovino, lahko gor v stanovanje samo eno vrečko odnesem user posted image .  Tamalo v lupinici pod eno roko ali v naročju, vrečko v drugo, torbo s potrebščinami ali ruzak pa na rami. Odkar sem rodila svoje torbice spolh ne uporabljam user posted image . Enostavno zmanjka rok za prenašanje.

No, nisem ti bila v veliko pomoč user posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2008 21:08:30   
janja
Ko sem jaz rodila prvega so pri nas obnavljali dvigalo. Bilo je še sredi zime. Voziček sem imela v avtu. Otroka sem vsakič normalno oblekla, ga odložila v lupinico v avtu in sestavila voziček. Kje pa je tu problem?
Vem pa da kolegice, ki imajo zdaj dojenčke in stanujejo v 4. nadstropju brez dvigala, otroka popokajo v sling, da ga nosijo gor in dol po stopnicah. Vozičke pa imajo bodisi v kleti ali pa v avtu. Pa nobena ne komplicira.
Upam, da sem ti kaj pomagala z nasveti.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2008 21:13:52   
lex
kolegica si je kupila kengurujčka, da ga iz 5 štuka prinese v klet do vozička. Kupila je tega Tukaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2008 21:20:28   
cuma
Tudi mi smo v bloku in imamo voziček v kleti oz. avtu. Ko grem ven sama z obema pupama (2,5 letnico in 7mesečnico), dam tamalo v jajček, da jo lahko odložim in prenesem voziček iz kleti v pritličje. Včasih tamalo odložim tudi kar v avtosedež v avtu in vzamem vozek iz prtljažnika, namontiram taveliko noter in pol še tamalo (tandem) in gremo user posted image . Tadruga verijanta pa kmalu več ne bo dobra, ker bo avto na vročini parkiran in je ne bom mogla noter odložit ... če pa bom čakala, da se zlufta ... bo pa predolgo trajalo ... tako da bomo že kaj pogruntali user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2008 21:29:20   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bolje da ne vidiš mene!
Živim v 3 nds, brez dvigala, vozička ne morem pustiti nikjer zato ga imam v avtu, zloženega seveda.  Aja, imam pa dvojčke, stara sta pa 10 m.
Zgleda nekako takole. Dam ju v lupinice, torbo čez ramo, v vsako roko po eno lupino in gasa dol. Lupinice dam zunaj na tla in najprej zvlečem ven iz avta enojni voziček, pod njim imam pa dvojnega. Napokam tamaledva v voziček, dam lupinein drugi voziček nazaj v avto in že šibamo veselo naokrog. Ponavadi odnesem istočasno dol še plenice, nazaj gor pa pošto.
Zadnjič mi je en sosed rekel: " to pa je fajn fitnes a ne?" user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2008 21:38:29   
Naja31
Me veseli, da nisem edina s to težavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede nakupov sem jaz problem rešila tako, da naročam preko mercator.si. Sproti kupujemo kruh in kaj manjšega. Se pa dostavljalci iz mercatorja poštevno namatrajo, da nam gor prinesejo. So vsi čisto upehani.

Ne vem še za katero varijanto se bom odločila.
To da ja voziček v avtu ni slaba ideja, ker se potem izogneš temu, da če greš kam z avtom, še prej vozieč vlečeš ven iz kleti. Joj, res ne vem.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2008 21:59:48   
Anonimen
Ko je bila še v košari,sem jo v njej nosila gor voziček pa puščala v kleti,zdaj pa tamalo gor in dol nosim v naročju.

Najprej tamalo,pol jo dam v stajco pol pa v akcijo gor in dol po stopnicah z vrečkamuser posted image Pa jih imam samo ene dvajset-si ne upam 3-ga nadstropja predstavljatuser posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2008 22:26:42   
Lunca1
Jaz imam tudi voziček in košaro v avtu. Tamalga do avta prinesem ali v lupinici (mi je kar težka) ali pa v vatirani torbi, ki jo odložim na sedež v avto. Tako sem delala že pri taveliki, potem ko je bila večja pa sem jo odložila v avtosedež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2008 22:59:15   
sonce78
.... oooo vidim, da nisem samo jaz tovorni konj .....user posted image

Moja organizacija je taka:

Živim v 4. nadstropju brez lifta. Voziček imam v avtu, user posted image nesem kar v rokah, torbo obesim name. Ko pridem do avta, ga posedem v avtosedež, sestavim voziček in šibava naokrog. Ko je bil user posted image še v košari sem košaro prenašala gor in dol (user posted image user posted image user posted image ), ker je bila zima in ga nisem hotela dati v ledeno košaro, podvozje sem pa imela v avtu. Če v trgovini kupim hrano, imam vrečke obešene na rokah, torba okoli trupa, user posted image v naročju ..... prostor ostane samo še na glavi user posted image user posted image user posted image .

Aja .... tudi jaz hodim okoli brez torbice od kadar vozičkam, denarnico imam kar v torbi od vozička, ostali pripomočki (make up in ostale zadeve) so pa odpadli in zamenjale so jih plenice, robčki, igrače, ....user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2008 23:09:27   
Naja30
Jaz bi imela voziček v avtu in bi otroka medtem odložila v avtosedež.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2008 19:04:09   
ZmajTolovaj
Hm, mi malo poveš, kako zgleda nakup prek spletne strani Mercatorja? Ti isti dan dostavijo? Moraš met gotovino najbrž, ne? Kako se obračunava pike, če sploh? Hvala! Drugač pa, mi smo 2. nadstropje brez lifta, voziček pustim dol pod stopnicami in malo nesem gor, po možnosti čisto otovorjena z vrečkami, drugače pa tud v dveh rundah - najprej malo, potem fasungo.
Je pa res, da imam bolj klumpast voziček in ne cvikam, da bi ga kdo sunil; če bi mela kaj vrednejšega, bi ga dala najbrž v klet.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2008 19:22:47   
jajula
mercator spletni varianti loh plačaš tudi s karticami, pripeljejo pa isti dan, v roku 4-6 ur od oddanega naročila, poglej na njihovo spletno stran, kjer vse piše

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2008 19:27:42   
lemavrica
Mi živimo v 5 nad brez dvigala. Voziček imam ves čas v avtu. Na začetku sem ga gor in dol nosila v jajčki, ki sem jo odložila na zadnji sedež, ta čas sem sestavila voziček. Sedaj pa imam jajčko ves čas v avtu, otroka pa v naročju nosim gor in dol.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2008 22:28:18   
ZmajTolovaj
poglej na njihovo spletno stran, kjer vse piše

user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat, bi šla lahk tudi prej, vem user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?