Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: igre na roj. dnevu za 10 let 18.4.2008 19:56:30
|
|
|
|
Kaliope
|
mi smo se radi igrali "igre brez meja" --> več postaj z različnimi igrami oz. spretnostmi, ki jih moraš narediti v čim krajšem času.
|
|
|
|
RE: igre na roj. dnevu za 10 let 18.4.2008 20:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ali mi lahko kakšno poveš.......upam da ne bo dežja ker potem bomo mogli pač nekaj izvajati notri......
|
|
|
|
RE: igre na roj. dnevu za 10 let 19.4.2008 7:52:55
|
|
|
|
lelaval
|
Pri nas se obvezno gremo med 2 ognjema - še midva zraven - naredimo tekmovanje, potem pa zmagovalna skupina dobi večjo nagrado, tista, ki zgubi, pa tolažilno. Tudi gnilo jajce se radi gredo, pa tekmovanje v metanju na koš, gumitvist - jih moram bolj učit , zanimivo je pa le, tekmovanje v skakanju s kolebnico, pa kaj se še otroci sami spomnijo.
|
|
RE: igre na roj. dnevu za 10 let 19.4.2008 10:25:41
|
|
|
|
janchy
|
Ali pa razne družabne igre (monopoly, karte, pa razne novejše). To se greste lahko zunaj ali notri.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?