|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S pregleda
11.2.2005 10:28:43   
Dari

Ojla :kuza:
Moram vsem povedat, da sem pravkar s pregleda pri moji G in je vse OK :bravo: . Mali :duda: sega ze do popka, srcek mu pridno bije, mamica je zdrava in se je zredila ze za AUAAAA 4kg! G. sicer pravi da to za 17t4d niti ni prevec, meni pa se zdi ogromno. Malega pa bomo gledali cez 3 tedne, ko imam morfologijo.

U glavnem, bozajte svoje trebuscke in uzivajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   S pregleda
11.2.2005 10:32:31   
Grascakinja
Tudi jaz pridem ponavadi takole v rožcah iz pregleda... Lepo, da se bebika razvija, kot je treba! Še naprej tako.
Glede kilc pa se ne obremenjuj preveč, mislim, da ni panike, pa tudi zdaj ni pravi čas za tipična ženska jamranja o kilah. Si srečka nosečka, pa če imaš zato kako kilo preveč, vedi, da ima vsaka kila svoje poslanstvo!
Lepo nosečnost še naprej!!!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   S pregleda
11.2.2005 11:15:09   
tannya
Dan....tudi jaz sem bila danes na pregledu in je vse OK in se takooooo vesela. Tudi moji piki bije srček in fajn se vidi, čeprav sem šele v začetku 8 tedna....

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   S pregleda
11.2.2005 11:18:07   
tannya
Aja, pa ztrdila sem se 2 kili. Moja G. pravi,da je to precej od tega, ker sem nehala kaditi....sekiram pa se sploh ne.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   S pregleda
11.2.2005 11:58:44   
CIPRESA
Jaz pa sem zadnjič prišla iz pregleda čisto šokirana, ker se je očitno vodelo, da se je ginekologinji nekam mudilo in mi je na hitro opravila ultrazvok in samo rekla da je otrok živ in zdrav in nič drugega in da naj nikar ne mislim da bom kar na bolniški. Komaj sem ji obrazložila da je to moj redni pregled in da nisem prišla po bolniško...GROOZAAA!!!!
Domov sem šla žalostna in nič več nisem vedela o otročku.
Ali je otrok živ in če mu utripa srček se gleda pri 6-7t ne pa pri 17t kot sem sedaj jaz. Naslednjič bo morfologija in gre lahko z mano tudi moj mož, ampak se sploh ne veselim, ker itak nebom vedela ali je vse v redu ali ne.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   S pregleda
11.2.2005 12:09:34   
Anonimen
:bravo: dari, se veselim s tabo :bravo:

CIPRESA, zamenjaj ginekologa! Ker to pa vse skupi ni nič. Vsaka nosečka bi mogla imet super G, ne pa kr neki, k nimajo časa...katastrofa :grrr:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   S pregleda
11.2.2005 14:03:41   
Naja31
Ojla Cipresa,

ne smes se sekirati ker je tvoja G imela slab dan.
Bos videla malo kasneje kako rutinski so nekateri pregledi. Das vodo, kri, sestra zmeri pritisk, zdravnica s tistim aparatkom poslusa srcek, te vprasa, ce imas kaksne tezave in to je to.
Meni se je zadnjic zdelo prav brez veze, da sem sla. No, ze zaradi poslusanja srcka se je splacalo.
Drugace pa ni res, da ti samo v 6-7t pogledajo ce je otrok ziv in ce bije srcek, ampak to preverijo na vsakem pregledu. Na zalost je tako, da lahko nasim pikicam preneha biti srcek ne glede na starost nosecnosti. Ampak o tem zdaj ne smemo razmisljati.

A morfologijo ti bo delala ista G? Pri meni je bila morfologija zelo podrobna in je trajala 40 minut. Ce pa res nisi zadovoljna s tvojo G, jo pa zamenjaj.

Pobozaj tvojo pikico in cim manj skrbi in sekiranja!
Lp, Naja

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   S pregleda
11.2.2005 16:58:18   
CIPRESA
Ja za srček vem da lahko neha biti kadarkoli, ampak mislila sem na to, da bi mi lahko povedala še kaj drugega, ne samo to.
No pa saj to vse vemo da smo le številke in če res nisi že čisto na koncu, potem je kar vse vredu.
Ja na žalost mi bo morfologijo delala ista ginekologinja, ampak me to tolaži da bo zraven moj mož, ki je malo bolj gobčen od mene in mi bo odgovorila vsaj na kakšno vprašanje. UPAM!!!!!
In če se še takrat ne bo malo bolj poglobila potem pa res najbolje da jo zamenjam.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?