Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 11:21:43
|
|
|
|
sazi
|
prav bi prišel kak podatek o merah - npr. dolžina zidka, ob katerem je banje in potem še kot, pod katerim se zid zalomi
< Sporočilo je popravil sazi -- 18.4.2008 11:22:01 >
|
|
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 11:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolžina zadnje stranice je 1600. Tudi če bi bila kad dolga 1800, ni panike, bomo pač naredili "poličko". Kot ti pa trenutno ne vem povedat, ker bi mogla izmerit. Širina kopalnice je pa 2700.
|
|
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 12:39:13
|
|
|
|
jagoda77
|
samo vprašanje, zakaj pa sploh kad in tuš kabina? midva sva v kopalnici naredila samo ogromno tuš kabino 1mx1,4m, kjer bo samo steklo okrog po steni ploščice in po tleh ploščice, brez posebne kadi. namreč nikoli, ampak prav nikoli v zadnjih 20ih letih se nisem namakala v banji, če bi nama pa že zapasal, bova šla pa v savno v jakuzi Otroc od mojga se pa tudi radi tuširajo, ker se jim fajn zdi. namreč pri tvoji kopalnici bi naredila tam kjer je sedaj predvidena banja čez celo steno steklo in vrata, tkole nekako, če ti bo bolj jasno. pač moj način razmišljanja _______ \_______ \ / \ / \_____________/ Sicer ma pa KoplaSan, pa Interier (al kaj je že) v BTCju, bivši Kalipso center, če se pelješ po Šmartinki, je med zavijanjem za BTC in Cityparkom, ne moreš falit
|
|
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 12:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
luns in jagoda, hvala.. No, jagoda, da ti odgovim. Banjo bova dala obvezno ker se jaz rada namakam.. Pa tudi tam kjer je banja predvidena je mansarda, tako, da je strop nižji in tuš ne bi prišel v poštev.
|
|
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 13:04:19
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 luns in jagoda, hvala.. No, jagoda, da ti odgovim. Banjo bova dala obvezno ker se jaz rada namakam.. Pa tudi tam kjer je banja predvidena je mansarda, tako, da je strop nižji in tuš ne bi prišel v poštev. aaaaaa... no pol pa res tko najboljš :)
|
|
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 13:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
sazi hvala.. Tole bi pa mogoče res šlo.
|
|
|
|
RE: kopalne kadi nenavadnih oblik 18.4.2008 13:42:44
|
|
|
|
sazi
|
še tole o cenah teh kadi - pri nas so zelo različne - njihove banje so v dveh različnih kvalitetah (ene so iz nekega Quaril materiala in zato tudi dražje - ampak se res vidi razlika). Midva sva banjo naročila kar iz Nemčije, so jo pripeljali na "gradbišče", bila pa je več kot 30% cenejša, kot jih prodajajo tu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?