rija
|
nobene nimam za nevedno in neumno prej za preveč nestrpne...želim vam samo sporočiti, da če po prvem ali drugem mesecu pač ne zanosite, da ni treba zganjat panike, se sekirat,ker (bog ne daj!) če boste imele resnične težave pri zanositvi (medicina tretira to po enem letu poskušanja) kaj bo z vašo psiho šele takrat? verjemi, veliko lažje vam bo vsem, ko boste doumele, da je proces zanositve zelo celostna zadeva, v kateri ima psiha ogromno vlogo. saj si verjetno slišala, da je prevelika želja po otroku najboljša kontracepcija? in sploh ni govora o tem, kak hitro zanositi....če se prav spomnim, se jaz spotaknem ob: sem 6 dni pred M, počutm se nekaj čudno, ali je možno, da sem noseča? taka vprašanja pa so, moraš priznat, res mimo.... kot je že ena napisala: če nezaščiteno seksaš je možno da si noseča, samo ne jaz, ne vedeževalka tega ne bo vedela prej, kot bo temu čas.... razumeš kaj hočem rečt? res ne vem kaj vam prinašajo taka vprašanja oz. odgovori nanje v smislu: seveda je velika, velika verjetnos da si noseča, jaz sem mela podobne znake, ja noseča si (ja, pa ja de....kako lahko nekomu tak naivno lažete?).....in podobno..... in potem ta ista punca, ki ste jo šopale s takimi odgovori, dobi M in je vsa nesrečna, razočarana in seveda takoj neplodna se začne obremenjevat s stvarmi, na katere ji še vsaj eno leto nebi bilo treba misliti.... kar hočem povedat: taka vprašanja in odgovori ne prinašajo nič dobrega.... Velika večina vas bo zanosila. Če ne danes, jutri. Če ne jutri, pojutrišnjem. In če ne letos pa za sedem let, bo že kakšen prijazen striček pomagal VSE SE ZGODI OB SVOJEM ČASU. Tudi če želite prestavit prestavo dol, prehitet.....ne gre. Enostavno ne.