|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Žalostna...
18.4.2008 10:07:17   
momi
Pozdravljena,

jaz sem ostala sama z dvema , ker nismo imeli kam  sem šla v materinski dom, kjer sem bila 1leto. V tem času pa se že postaviš na noge in greš v podnajem!
No to je bilo pred sedmimi leti, ko je bil moj mali star 6 mescev ta  večja pa 4 leta.
V tem času sem se posvetila sebi in otrokoma in sedaj, ko se cenim sem našla tudi temu primernega krasnega človeka s katerim pričakujem tretjega otroka.

Verjemi vase in ne računaj več na človeka , ki te enkrat pusti na cedilu.
Mene je trikrat zato vem kako ti je , samo najlažje je živeti tako kot že zmnamo , težje pa je narediti nekaj boljšega, novega!!
l.p.

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.4.2008 10:50:44   
Pobalami
bravo momi za pogum.

Mojčka tudi ti potrebuješ sedaj veliko poguma. Glej naprej in ne več nazaj, ker ne bo tako kot si želela.

Samo to ti povem, če so zraven mamila ne bo nikoli boljše, kvečjemu slabše. In mogoče je bolje, da je zdaj konec. Da greš čimprej stran od njega.
Najbolje, da greš na socialno, da se zmeniš kako naprej. Pogovori se tudi z njim glede preskrbe otroka. Menda še ni tak prasec, da niti zato ne bo poskrbel.

To, da si se drla nanjga je pa v tvojem primeru čisto normalno, ker jaz bi se tudi.

(odgovor članu momi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.4.2008 10:56:26   
srki
Kot je napisala, ima rajši otroka neke druge punce, ko svojega. Meni bi bilo že tole dovolj, da bi šla. Ker, če bi pa enkrat tako razmišljal, adijo za vedno.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.4.2008 10:59:45   
pijja

Reci mu bye bye.

Boš že prebolela,nevem no droga...user posted image  Mislm da vama bo bolje brez njega.Sej vem da je težko,ampak čez ćas boš spoznala,da je bolje da si tako ravnala,kot pa ostala z njim.
Pa srečno in big pogumauser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2008 12:19:57   
rosalie
Mojčka...razumem v kakšni situaciji si, ker sem bila sama na istem pred leti. Ampak ne oproščaj mu in ne vzemi ga nazaj. Nikoli ne bo boljše. Bodi močna in mu to tudi pokaži, NI VREDEN da trpiš ti in dete. Čeprav te bo lomilo, boš videla da boš čez čas ponosna nase, prav tako tudi tvoj sinček nate, ker ne bo rabil živeti s starši, ki se ne marajo. Verjemi mi, vsi si sami krojimo življenje, ki pa je samo eno in prosim ne zapravi ga za nekoga, ki tega ni vreden. Še manj pa je vreden tebe. Dober rek moje sestrce je: "za takšnega moškega kot je on, si še dre..k na cesti zasluži več spoštovanja kot on!" Grdo povedano, je pa res!

Imaš dete, imaš mogoče starše h katerim se lahko vrneš? Povem ti, da na socialni ti ne bodo nič pomagali, pomagaj si sama in še enkrat: odloči se prav, in pojdi stran. Očitno bi mu tudi kakšen bolj butast izgovor bil dovolj, da gresta narazen....žal.....
Glede skrbništva nad otrokom pa ne skrbi, ko sem se sama ločevala je moja odvetnica dejala da slovensko sodstvo ne prakticira tega, da bi otroka dalo v skrbništvo očetu (pa sem bila tudi sama brezposelna, brez službe in denarja...z razliko, da sem živela pri starših) razen če je mama pijanka in zadrogirana, tako da...glej, res se mi smiliš in kar spomnila sem se kako je bilo meni. NE OBUPAJ!!!!!
In javi se še kaj....

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2008 15:26:45   
Mojčka N.
Hvala vsem, ki ste mi pomagali.
Odločila sem se, čeprav s teškim srcem in s solzami v očeh da grem stran od njega že danes. Čeprav je rekel da lahko ostanem do sobote. Prej grem bolš bo. Čez dobro uro se bova s sinekom odselila nazaj domov k mojim staršem.

Še enkrat hvala za vse spodbudne besede, in upam da tudi za naju kmalu pocije sonce.

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.4.2008 15:32:21   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vso sreco vama zelim.... bos vidla da bo vse fuuull lazje!

Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2008 16:14:03   
Taula
Srečno.user posted image user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.4.2008 20:55:09   
Rožica I
Tako se dela, dekle user posted image !
In jutri je prvi dan tvojega novega, boljšega življenja user posted image  user posted image  user posted image !!!

ROŽICA

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.4.2008 21:05:10   
malania
user posted image

Vso srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 35
18.4.2008 22:21:56   
TIA22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa javi se nam še kaj

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.4.2008 11:48:05   
pijja
IZVIRNO SPOROČILO: Mojčka N.

Hvala vsem, ki ste mi pomagali.
Odločila sem se, čeprav s teškim srcem in s solzami v očeh da grem stran od njega že danes. Čeprav je rekel da lahko ostanem do sobote. Prej grem bolš bo. Čez dobro uro se bova s sinekom odselila nazaj domov k mojim staršem.

Še enkrat hvala za vse spodbudne besede, in upam da tudi za naju kmalu pocije sonce.
Srečno.Boš videla da vama bo bolje .Verjamem da sedaj prekleto boli,ampak čas zaceli še tako boleče rane.Tebi in sineku pa user posted image user posted image user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

Neposredna povezava do sporočila: 37
20.4.2008 14:21:01   
natalia
vesela sem zate in za sinka, prihranila si mu trpljenje, boš videla, nekoč bo še ponosen nate!user posted image

ti pa zdaj zberi moč in si porihtaj pravne zadeve!
srečno!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.4.2008 15:45:20   
barby78
Čist vem,kaj prestajaš.Sama sem tud neki takega dala skozi.pred 2,5 leti,me je zapustil partner po 9-ih letih, z najinim 5 let starim sinom in nosečo user posted image (in otroka si je ful želel user posted image ).Poleg tega,sem malo pred tem izgubila oba starša,tak da se nisem mogla na nikogar obrnit.še dobro da imam vsaj 2 sestri in čeprav sta oddaljeni od mojega kraja,sta mi pomagali skozi to kalvarijo.pa tud prijateljice so mi takrat stale ob strani.ampak saj veš,mama je le mama. user posted image

res mi je bilo težko,saj sem ga res ljubila.
ampak sem preživela,saj sem vedela da moram misliti predvsem na sina.
in tudi ti boš.samo ne zapiraj se vase.ko ti bo težko,se le zaupaj komu.meni je to zelo pomagalo.
pa pojdi kam ven,da se malo sprostiš in vsaj za nekaj trenutkov pozabiš nanj.

želim ti srečo v življenju,tudi ti jo boš našla.

jaz sem jo in pred 3 tedni se je naša družina povečala za novega družinskega člana.user posted image

verjemi,uspelo ti bo user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?