Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nočna pijača (nedojeni) 10.2.2005 22:02:56
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Mihec je sedaj star 1 leto in ponoči popije 3-6dl čaja (komarčkov in zeliščni čaj) in 220ml mleka(Hipp3):muca:
|
|
|
|
Nočna pijača (nedojeni) 10.2.2005 22:12:04
|
|
|
|
Nogavička
|
Naša Hana je stara 8 mesecev in spije nekaj požirkov čaja - zeliščnega od Alete. Drugače ji je najbolj važno, da dobi nazaj dudo. Zdaj že tri dni ponoči ne pije več mleka, prej ga je spila približno 200 ml. ---------------------------------------------------- Po moje bo še najboljša navadna termovka. Mi smo kupili neko specialno, pa ni bil čaj po dveh urah več topel. L.p. Tea
|
|
|
|
Nočna pijača (nedojeni) 10.2.2005 22:30:04
|
|
|
|
tralala
|
Vidiš, jaz pa iščem eno rešitev, da mi ni potrebno vstajati. Flaško imam ob postelji in mu jo samo ponudim, ko se zbudi, a kaj, ko proti jutru je že mrzlo!
|
|
|
|
Nočna pijača (nedojeni) 10.2.2005 22:33:41
|
|
|
|
*HONEY*
|
Jaz ji že od enega 4meseca dajem čaj ponoči(nisma se dojile) in zdaj imam čaj ponoči kr na radiatorju.Pa ga malo popije,ji dam dudico in spi dalje.
|
|
|
|
Nočna pijača (nedojeni) 11.2.2005 8:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni vseeno, če je mrzel? Saj ni leden. Drugače pa obsatajajo take termo posode, da je vanje postavi steklenička. V vseh "otroških" trgovinah.
|
|
|
|
Nočna pijača (nedojeni) 11.2.2005 9:20:51
|
|
|
|
dory
|
Nas samo ponoci popije 250ml :)...cez dan ravno tako :)..aja pije pa samo caj,ki je sobne temperature...tisti toplejsi ze ni vec ok:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?