|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogosto odvajanje vode
17.4.2008 10:45:10   
ursa30
mene pa zanima: kaj pomeni pogosto odvajanje vode? kolikokrat pogosto je to? ali se to dogaja skozi ceu dan? verjetno je odviso do vsake posameznice ne. nanaša se na znak nosečnostiuser posted image  jaz sem šla v eni uri 3 krat na wc pa sm spila 1 dcl sokauser posted image  ne bom vas spraševala če to lahko pomeni da sem user posted image , ker odgovor že poznamuser posted image  me pa zanimajo izkušnje tistih ki ste že bile user posted image  hvala za odgovore, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogosto odvajanje vode
17.4.2008 10:58:12   
kristinaj
jaz nisem nič več hodila na wc kot normalno...... zgleda, da pri meni tako prva nosečnost kot druga nimata vpliva na to..... če pijem grem in če ne 2x na dan...... kar vem, da je premalo, zato sedaj probam pit več vode...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 11:06:40   
Anonimen
Jaz že sedaj, ko nisem user posted image  hodim vsake 15 minut.. Kaj šele bo. user posted image

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 11:07:50   
mihaelao
Jaz sem pogosteje hodila na vodo šele proti koncu nosečnosti ...

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2008 11:11:00   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

mene pa zanima: kaj pomeni pogosto odvajanje vode? kolikokrat pogosto je to? ali se to dogaja skozi ceu dan? verjetno je odviso do vsake posameznice ne. nanaša se na znak nosečnostiuser posted image  jaz sem šla v eni uri 3 krat na wc pa sm spila 1 dcl sokauser posted image  ne bom vas spraševala če to lahko pomeni da sem user posted image , ker odgovor že poznamuser posted image  me pa zanimajo izkušnje tistih ki ste že bile user posted image  hvala za odgovore, lp

imam iste probleme kot ti - sam je pa res da jaz veliko pijem in grem večkrat ampak po malo - pa nimam nobenega vnetja!!!
K ni grozno - pa tišči me v spodnem delu - jaz mislim da imam dobrega žrebca doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki rab samo enkrat skopčt pa je  - zezam kaj sem kruta danes user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2008 11:18:30   
kepica
Jaz sem v prvi nosečnosti hodila bolj pogosto na wc en teden pred tem, ko sem zvedela, da sem noseča. Takrat seveda nisem vedela, da je to znak nosečnosti, ker se sploh nisem ukvarjala z znaki. Zdej pa tudi že par dni hodim bolj pogosto, pa ne pijem nič več, kot ponavadi. Jest upam, da je to to. Če sem pa uganila, pa javim naslednji teden user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2008 11:19:48   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz sem v prvi nosečnosti hodila bolj pogosto na wc en teden pred tem, ko sem zvedela, da sem noseča. Takrat seveda nisem vedela, da je to znak nosečnosti, ker se sploh nisem ukvarjala z znaki. Zdej pa tudi že par dni hodim bolj pogosto, pa ne pijem nič več, kot ponavadi. Jest upam, da je to to. Če sem pa uganila, pa javim naslednji teden user posted image

držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ti pa zame)user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2008 11:22:32   
kepica
seveda držim pestiuser posted image user posted image user posted image  Ko bi le že uspelo....user posted image
Kdaj boš delala test? Jaz ga bom v četrtek, če bom do takrat zdržalauser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2008 11:25:25   
_sanja_*
No, jaz ne hodim nič kaj pogosteje na wc, kot prej. Al pa recimo, da grem 1x na uro ali pa na 2 uri. To, da bi šla 3x na uro sploh ne. Sprememba je ponoči, ker prej mi ponoči ni blo treba hodit, sedaj pa grem vsako noč 2x ali 3x. 

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 11:41:28   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

seveda držim pestiuser posted image user posted image user posted image  Ko bi le že uspelo....user posted image
Kdaj boš delala test? Jaz ga bom v četrtek, če bom do takrat zdržalauser posted image

Konec meseca če bom zdržala

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2008 11:50:23   
kepica
hehe se zdej o tem dopisujeva na dveh temah user posted image  Zdej si bom pa sigurno zapomnila, kdaj maš dan Duser posted image  Držim pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?