|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica
10.2.2005 21:44:22   
FAILA
Zanima me kje vse lahko spi dojencek? Moj Omar je namrec star komaj 20 dni in me zanima ce lahko noc prespi v lupinici? Sicer ga imam najraje ob sebi zaradi pogostega dojenja, a bi ga cimprej rada navadila na svojo posteljico... V lupinici mi deluje tako nebogljeno in zgubano.

faila
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lupinica
10.2.2005 21:48:39   
Trebnje
Po moje je bolje,da ne spi v lupinici.Jaz jo dam noter le za krajši čas,kadar kuham in podobno.Je že boljše,da spi pri tebi ali pa v posteljici-vseeno kje,samo,da je ravna površina.

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lupinica
10.2.2005 21:55:34   
sergeja26
Men se zdi da so tak stiščani v lupinici; Ne vem če je za daljši čas ravno dobro za hrbteničko; Boljše je da je da noč prespi na trdi podlagi; Po mojem je boljše od lupinice, (če že ni posteljica ali zibelka) ležalnik, ki se da nastaviti na več različnih stopenj;
Jaz dam svojega :angel: v lupinico samo ko se kam peljemo z avtom ;)

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lupinica
10.2.2005 21:57:14   
Bib
Na našem prvem pregledu pri zdravniku, so nam priporočili, da naj bo čez dan čimveč v lupinici.
Je dobro za hrbtenico in je naraven položaj za dojenčka, čeprav mogoče ne zgleda.
Moram pa rečt da se tudi moja Lara dobro počuti in je rada v njej.

:sloncek:

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lupinica
10.2.2005 22:57:47   
frutka_
Mislim da ne! V lupinici ga pelji na sprehod ali pa jo uporabi v avtu. Za spanje ga navadi na posteljico. Potegni posteljico čimbolj k postelji, da se ne rabiš vstajati in ti bo morda lažje.
Sicer pa fizioterapevti odsvetujejo uporabo lupinice. Poznam otroke, ki so jih starši zaradi pretiranega sedenja v lupinici morali voziti na fizioterapije. Mislim, da je čez dan čisto dovolj, če ga imaš noter. Saj ko bo malo večji bo tudi moral v posteljico in ne bo spal v avtosedežu!:zmeden2:

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lupinica
11.2.2005 8:53:27   
Anonimen
Ne, otrok naj nikakor ne spi ponoči v lupinici! Na ravnem mora ležati!
A Omar mu je ime? Moderno, ni kaj!

(odgovor članu FAILA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lupinica
11.2.2005 9:17:57   
viv_
Ja saj če logično pomisliš, kako bi se pa ti naspala v nekem polesedečem položaju?

Meni je fizioterapevtka rekla, da je v lupinici lahko samo v avtu, sicer pa na trdi, ravni podlagi. Čez noč pa v svoji posteljici.

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lupinica
11.2.2005 9:33:35   
Mojca20
Mislim da ne.

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lupinica
11.2.2005 10:59:48   
žiža
Ja meni osebno tud na misel ne pride da bi dala dojenčka spat v lupinico. Jaz jo imam čez dan v ležalniku al pa na tleh. Ko pa gre spat gre spat v posteljo, pa naj bo to opoldne al pa popoldne, vsekakor pa ponoči. Sej če mal pomislim kako se jaz počutim če zvečer za kakšno urco na kavču zaspim.....
Ne hvala, čez posteljo ga ni.

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Lupinica
11.2.2005 21:22:10   
FAILA
Splisni, ja Omar mu je ime. In ko me nekdo vprasa, ce je to zaradi Omarja Naberja (Evrovizija 2005) me kar zmrazi...:) Oba z mozem imava arabski imeni, in zato ga ima tudi najin sinek.

Se pravi lupinica odpade. Ok, kaj pa ce spi pri meni v postelji, je v redu ce spi na moji roki? Jaz namrec spim na velikem vzglavniku in on ob meni. Malce nerodno mi ga je spuscati na ravno povrsino (pod vzglavnik) ker bi se mi prejsnjo noc skoraj zadusil. A lahko spi na mojem vzglavniku, na roki?

Joj, ta faza spoznavanja me bo stala spanja...:)

faila

(odgovor članu FAILA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Lupinica
12.2.2005 6:15:20   
Anonimen
Ne, Faila, na ravnem more spat tako majhen otroček. Raje ga daj v njegovo posteljo, če obstaja možnost, da bi ga "poležala". To je res lahko zelo nevarno.

(odgovor članu FAILA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?