|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaki lepi vozički!
17.4.2008 9:28:11   
frutka_
http://www.mamasandpapas.co.uk/range/2360/limit-49/page-1/sort-0/ 
Ampak jih ne dostavljajo v SLOuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaki lepi vozički!
17.4.2008 9:34:54   
Anonimen
[/link] [link=http://www.mamasandpapas.co.uk/product-156895500/type-i/]Skate - Mandarin Price: Ł575.00  Tega dobiš tud pr nas.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 9:35:06   
Jančika_
Tole imajo v Bušiju, se mi zdi. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 9:36:49   
Anonimen
Busi iz Lj prodaja to firmo. Mogoce bi ti oni lahko zrihtali, pa prek njh kupis.

www.busi.si

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2008 9:37:30   
soncece24
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-276510800/type-i/

ta je lepotec. user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2008 9:37:56   
frutka_
Ja, buši prodaja nekaj njihovih modelov. Meni je tale Herbie lep.  Full imajo lepe barve. Pa Ziko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2008 10:11:03   
martita
A katera ve, kako so oni povezani s Peg Perego, ker imajo enake modele (aria, pliko, skate)?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2008 10:14:27   
sayuri
JA, luštni - za enojčke. Za dvojčke pa spet kot iz druge svetovne vojne user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2008 12:47:42   
srki
Model, kot ga je dala sončece, mi je lep, ostali pa, za moj okus, vesoljka plovila.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 13:17:14   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: martita

A katera ve, kako so oni povezani s Peg Perego, ker imajo enake modele (aria, pliko, skate)?

Jaz razumem tako, da je to PP, ki ima za angleško tržišče ime Mamas and Papas. Tako kot so kondomi Durex ponekod Durex, drugje London, pa še eno ime imajo, ki se ga zdajle ne spomnim.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2008 13:17:36   
cofek

menda oni izdelujejo te modele za PegPerego

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2008 13:17:56   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jaz razumem tako, da je to PP, ki ima za angleško tržišče ime Mamas and Papas. Tako kot so kondomi Durex ponekod Durex, drugje London, pa še eno ime imajo, ki se ga zdajle ne spomnim.

Se pa spoznaš user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2008 13:24:07   
julika
mislim, da si ga lahko prek neta naročiš.pa še cenejši so prek neta.

http://www.pegperego.si/si/

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2008 13:27:04   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Se pa spoznaš user posted image user posted image

Vsak ima svoje področje specializacijeuser posted image .

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2008 14:23:33   
zabica26
Ja, Buši ma čez to firmo. Samo dobava jim šepa sto an uro... jaz bi se težko odločila za nakup pri njih (za npr. izdelke iz UK), razen če bi kupovala pol leta pred rojstvom oziroma tisto kar imajo tam v trgovini. Imam slabe izkušnje z njimi. Škoda, ker imajo zelo lepe in kvalitetne izdelke. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2008 9:17:20   
frutka_
Torej bi morda pisala direkt k njim, če bi naročili kakšen model...grem še na ebay čekirat. ampak kolikor sem gledala imajo šiping samo znotraj VB.user posted image
Tale Herbie mi je res simpatičen.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.4.2008 14:13:27   
poli*
Jaz sem videla nekaj takega včeraj v bušiju!! Prodajalka je bila zelo prijazna, medtem, ko me je prodajalka v Baby centru čez 10 minut skoraj (hudo) nahrulila. Ja kaj, če pa ne znajo montirati tablic za popuste na pravo mesto in potem, ko vprašaš, ali je to znižano, te skoraj požre user posted image .

ps: ne kupujte avtosedeže od te znamke mamas&papas, ker so dosegli ZELO slabe rezultate na testih!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2008 9:07:53   
frutka_
Poli, hvala za info!
Jaz sem bila v BC da bi vprašala kako dolgo se čaka na BUZZ-a, če ga kupim in je rekla če ga imam v skladišču vam ga prodam takoj. Rekla sem da itak nimam toliko denarja poleg in da me zanima čakalna doba. In ona spet, če ga imam v skladišču ga dobite takoj. No, pa ga imate sem vprašala. In ona reče morda ga imam ampak če ga ne vzamete danes ga lahko čez pol ure pride kdo kupiti in ga jutri več ne bo. Potem boste pa morali čakati mesec pa pol, da ga naročimo. Zato je boljše, da ga kupite čimprej.user posted image user posted image user posted image  In jaz spet, glejte ne bom ga zdaj kupila. Zanima me kako dolgo se čaka, če ga nimate...In tako naprej....In ni šla gledat če ga ima ali ga nima.
BC je fajn trgovina, dobro so založeni ampak pri vozičkih se mi zdi, da špilajo na karto kaj je prodajalki bolj všeč in ne kaj je zares primerno za otroka.
Priporočala mi je voziček brez košare, z mehko podlago, da bo itakp oletje in mu bo vroče v košari. HALO! Košaro kupiš iz drugega razloga. Poleg tega je bil dotični voziček zaradi hrbtnega dela popolnoma neprimeren za ležanje novorojenčka na sprehodu.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2008 14:00:03   
poli*
Frutka... sami dobri utisi iz BC user posted image  Imajo pa res največ, tako da niti nimamo možnosti iti kam drugamuser posted image .
Ob tej priliki bom povedala še eno mojo prigodo iz BC. Ko sva iskala voziček, sva imela točno v mislih pp pliko p3, barva anice (svetlo moda).
Ker sem ravno takega videla 2 meseca pred nakupom v tej prodajalni v Novi gorici (ki nam je tudi najbližje), sva seveda šla tja. Razstavljenega vozička (normalno) ni bilo več, ampak ko sva rekla, da če nama ga lahko naročijo je bil pa "kažin". Prodajalka je rekla, naj se sama pozanimava po ostalih B. centrih in takoj odšla.
Halo, a ni to v njihovi pristojnosti, da opravijo naročilo oz. prevzem iz drugega centra?? No, potem sem kot nora pisala v vse centre in se je našel še edini tak voziček v Sloveniji (v Krškem). Hvala bogu so nama ga poslali po pošti! Dodatno košaro sva naročila v peg peregovi trgovini v Lj.
Tam so nama v 1 tednu vse zrihtali iz Italije. Prodajalka me je klicala, da je potrdila naročilo in čez par dni spet, da je košara prispela. user posted image
Kot dan in noč!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.