Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 9:38:52
|
|
|
|
2suzika7
|
Si mogoče poskusila v tujini? Ko sem jaz kupovala voziček, sem šla po Pramette v Italijo, Gorico in ga kupila veliko ceneje. Ne spomnim se točne št. ma je blo od 15-20 000 sit takrat. Tudi druge reči tam vzamem, ker se pozna na ceni.
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 9:46:43
|
|
|
|
katja_k
|
Ne splača se mi iti v IT, ker mi je predaleč. Na sončku je 75€ (18.000,00SIT). Če ne dobim rabljene jo bom pač tam kupila. Hvala za odgovor in LP!
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 11:12:16
|
|
|
|
jana84
|
2Suzika7, kje v Gorizi pa imajo trgovino s Peg Perego stvarmi?Bi šla kdaj pogeldat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2008 11:22:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 12:22:48
|
|
|
|
zvončica sandra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k 2Suzika7, kje v Gorizi pa imajo trgovino s Peg Perego stvarmi?Bi šla kdaj pogeldat... Ti lahko kar jaz odgovorim? Stvari dobiš v Prenatalu,zraven Oviesse .
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 13:09:52
|
|
|
|
jana84
|
zvončica sandra, hvala za informacijo...Bom enkrat nahecala da gremo tja pogledat... Pa majo res kaj cenej stvari? Glede te mehke košare oziroma torbe...Jaz jo bom imela ravno to od PegPerego Portenfant soft, voziček pa verjetno ne bo od Peg Perego. Bomo še vidli. Torbo bom namreč dobila na izposojo od sestre, ki je s tem več kot zadovoljna...Fajn je predvsem, ker lahko kasneje ko torbe ne rabiš več, ven pobereš trde dele in jo uporabljaš kot vrečo (zimsko) za noge...
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 13:23:50
|
|
|
|
Tinky
|
V Prenatalu imajo samo en voziček razstavljen, tko da za ga it pogledat je skoraj boljši Baby center. SIcer pa se voziček najboj splača kupit v Monfalconu, Tutto per il bambino.
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 13:26:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mene zanima kako bi se ta torba obnesla, da bi jo uporabljal v vozičku namesto košare? Ker je pa precej cenejša.. Take torbe se super obnesejo in ravno v tem je štos - uporabljaš jo namesto trde košare. Vse torbe imajo trdo dno in mehke stranice. Edino, na kar moraš paziti, je to, da se športni del vozička čisto poleže (tistih nekaj stopinj manj ni problem).
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2008 13:36:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 16:28:20
|
|
|
|
zvončica sandra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k zvončica sandra, hvala za informacijo...Bom enkrat nahecala da gremo tja pogledat... Pa majo res kaj cenej stvari? Glede te mehke košare oziroma torbe...Jaz jo bom imela ravno to od PegPerego Portenfant soft, voziček pa verjetno ne bo od Peg Perego. Bomo še vidli. Torbo bom namreč dobila na izposojo od sestre, ki je s tem več kot zadovoljna...Fajn je predvsem, ker lahko kasneje ko torbe ne rabiš več, ven pobereš trde dele in jo uporabljaš kot vrečo (zimsko) za noge... Jah ceneje ne vem...Ker ne vem kaj tebi pomeni ceneje Recimo...jaz sem za 4 bodije dala 25 eur,za majico (za mene) s kratkimi rokavi pa 16 eur.Dobi se tudi za več denarja (50eur in več).Odvisno od vsakega posameznika.Rastavljen vozek je bil pa tam okrog 520-560 eur, bil je pa 3v1.Lahko se pa tudi zmeniš s prodajalko da ti ga naroči. Zdej,če hodiš v Benetton kod večina mamic so cene tam tam.
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 17.4.2008 17:32:27
|
|
|
|
jana84
|
ja, glede cunj za nosečnice pa itak ne bi govorila. Nekatere dobiš ful poceni, kakšne pa majo cene da ti kar pritisk naraste... No, ravno včeraj ko sem bla v MB na izpitu, sem zavila še v H&M in si kupla eno majčko za 13EUR ter hlače za 35EUR. Se mi je napram drugim trgovinam zdelo kar solidna cena... Če rpavite da pol v Prenatalu nimajo razstavljenih vozičkov, pol je skor brez veze...Jaz moram voziček videt, da ga mal probam, pa še moj dragi je strojnik in mora vse te zadevšne pregledat v nulo...
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 18.4.2008 11:10:04
|
|
|
|
zvončica sandra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k ja, glede cunj za nosečnice pa itak ne bi govorila. Nekatere dobiš ful poceni, kakšne pa majo cene da ti kar pritisk naraste... No, ravno včeraj ko sem bla v MB na izpitu, sem zavila še v H&M in si kupla eno majčko za 13EUR ter hlače za 35EUR. Se mi je napram drugim trgovinam zdelo kar solidna cena... Če rpavite da pol v Prenatalu nimajo razstavljenih vozičkov, pol je skor brez veze...Jaz moram voziček videt, da ga mal probam, pa še moj dragi je strojnik in mora vse te zadevšne pregledat v nulo... V H&M ttrgovinah lahko kupiš nekaj raztegljivega in potem porabiš za kasneje po porodu.Cene so pa kar okej. Jah,glede vozeka je pa res boljše če greš pogledat v BC.Tam jih imajo razstavljene pa jih bosta z mirne volje razstavljala in ogledovala. Lahko pa pogledaš na www.prenatal.com kaj imajo.So pa tipični Peg Peregovi vozeki.Mogoče so samo barve druge.
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 18.4.2008 12:25:49
|
|
|
|
Aurea
|
Meni je prodajalka v PP trgovini dejala, da naj bi bile te Portenfant košare bolj primerne za mrzel letni čas.
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 23.4.2008 14:07:07
|
|
|
|
poli*
|
Midva sva kupila PP pliko p3 in zraven še Košaro Porte Enfant GM. Cena nove je 100€. Če pogledate v navodila za uporabo vozička, so narisane vse 3 košare oz. torbe. Ta spada nekam vmes med navetto in navadno torbo. Razlika od navete je samo v tem, da ta najina nima zraven montirane strehice, ampak montiraš kar tisto od vozička. Sprva sva mislila, da kupiva samo torbo (ki je na srečo niso imeli na zalogi) in potem sva naročila to. Sem super zlo zadovoljna!! Priporočam
|
|
|
|
RE: Peg Perego torba Portenfant Soft 23.4.2008 15:19:31
|
|
|
|
jana84
|
Kakšna torba je pa to? Kot razumem to ni isto kot Potrenfant Soft? Ker jaz sem imela v glavi da ima PP dve torbi/košari: Navetto in Portenfant...Očitno obstaja še tretja varjanta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?