Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Predlog, če otrok ne želi sadja 17.4.2008 8:20:38
|
|
|
|
MATEJA
|
Pozdravljene vse mame drobižkov ki ne želijo jesti sadja. Imam takega 22 mesečnega , ki noče svežega sadja razen jabolk. Ko je bil majhen, je banano jedel za "med", od enega leta naprej pa noče niti slišat zanjo, niti vmešano v skutico ali jogurt... In včeraj smo mu naredili frape (banana+mleko+malo sladkorja dobro zmiksano z palčnim mešalnikom..). In dala sem mu v flaško in je tako hitel pit, pravil je da je fino in zahteval še!! Tako da lahko probate tudi tako, če bo tudi vam uspelo. V frape pa se lahko daja veliko sadja - tudi kivi, mandarine, jagode, jabolke, hruške,... eni celo stavijo oreške (lešnike, orehe, mandlje, indijske oreške,..) ampak ne vem, če bi se razbili do konca, da bi šli skozi cucelj. Bom probala, pa vam sporočim. To je sam en majhen nasvet, verjetno že veste vse to, ampak če pa niste probale... LP.
|
|
RE: Predlog, če otrok ne želi sadja 17.4.2008 8:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
O tem je bilo tudi včeraj govora,kako otroka prepričat,da bi sadje jedel.No,če mu je frape tako všeč pol ste že na dobri poti in našli način,kako mu dat sadje. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2664594
|
|
|
|
RE: Predlog, če otrok ne želi sadja 11.5.2008 20:37:29
|
|
|
|
MojcaG
|
sicer nimam težav s tem, sadje ima rada, je pa še ena ideja: power juicer. sokovi so odlični! pa še kakšna rdeča pesa se lahko notri "skrije".
|
|
|
|
RE: Predlog, če otrok ne želi sadja 11.5.2008 22:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
noče svežega sadja razen jabolk. Drugace je pa "navadno" jabolko zelo dobro sadje. Ce imas to sreco, da je se domace in neskropljeno, je jabolko pravi zaklad vitaminov. Meni je se vedno ljub tisti stari rek, eno jabolko na dan odzene vse zdravnike stran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?