|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maj 2005
10.2.2005 20:45:11   
Spicy Black
No kako je kaj majčice? Trebuščki so sedaj že kar veliki kajne :bravo: In to pomeni, da so tudi naši :duda: vsak dan večji, mamice pa vsak dan bolj podobne :sloncek:

Ste se že odločile kam greste roditi? Jaz sem se že odločila za Postojno. Če katero zanima imajo na spletu prenovljeno stran:

http://www.bolnisnica-po.si/

Ali ste že kupile prve cotke, voziček? No, mi smo komaj izbrali voziček in nazadnje kupili Inglesino Zippy...Bomo videli kako se bo obnesel v praksi.

Nina99+:duda:28t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Maj 2005
10.2.2005 20:58:56   
Anonimen
Evo mene , sem danes ravno htela temo majcic odpret,pa si me prehitela:bravo::)
Trebuscek je zacel rast ja, ceprav se mi zdi da se nisem kot :sloncek: , vsaj upam:)-
Otrocek pridno raste in binca seveda!9nebesavcasih tak binca, da necvem kak se naj dam, da me neha, ker je bolj nocna ptica:)jaz pa nemorem ajat:grrr:;)

Rodila bom kar v Mariboru, ceprav tlko slabih izjav:ups:Upam, da bom med tistimi, ki so bile zadovoljne:bravo:

Cotk sicer nimam namena kaj kupovat, ker sem jih ful dobila!In nebi rada delala nekih zalog, ki jih nebomo porabli:hudicek:Sma pa nabavla vozicek, previjalno,lupinico,cebricka.Kupla sem tudi bodije, ker sem slucajno v avstriji na akcijo naletela!

Drugace pa imamo tudi posteljico, banico,previjalno blazino in seveda ogromnoooo cotk:sloncek:

NINA:nosecka:
IN
BABY:duda::love:24T4D

(odgovor članu Spicy Black)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Maj 2005
10.2.2005 23:36:36   
NENAJANI
Jaz bom šla pa v SG! Danes sem bila pri G. Drugače me pa moj :love: že zvesto kliče račka, kar mi gre rahlo na živce!!!!!
Imamo samo voziček in košarico :ups::ups::ups:, cotke pa baje dobima od moje sestre :bravo::bravo::bravo::bravo:
Komaj čakam MAJ, pa četudi ne bom imela čisto nič!!!!
9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Maj 2005
11.2.2005 7:29:31   
Majabo
eeee lepoooo, majčice na kupu :bravo:
tut jst mam ze skoraj vse kupljeno, zdaj zapravljam že za tiste manj pomembne stvari :ups: če že ne skoraj nepomembne :)-
če je pa tko fino....

kdaj greste na materinsko šolo?

jaz se še odločam med Kranjem in Jesenicami, epiduralna, da ali ne, to je sedaj vprašanje......

pobožite bušije
:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Maj 2005
11.2.2005 11:52:18   
Anonimen
jaz grem marca v solo, 8.marca je v mariboru!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Maj 2005
11.2.2005 14:18:13   
Majabo
no jst sm mal pohitela, pa imam materinsko že 16.2. v Kranju

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Maj 2005
11.2.2005 14:33:10   
Spicy Black
Jaz sem pa klicala v PO in se šola začne 1. marca, mi pa lih ne odgovarja, ker se predavanja začnejo že ob 16.uri. Moj dragi pa dela do takrat. No, bova še videla kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Maj 2005
11.2.2005 17:53:46   
Urška//
OJla

Da se se jaz oglasim.No gripo sem prezivela, trebuscek je ze ogromen in tudi sama se ze pocutim kot kaksna racka, no ceprav po kilcah se mi ne zdi da bi jih veliko nabrala(4kg).

Rodila bom kar v MB tako kot nina-nana, pa bo kaj bo in to brez epiduralne:bravo:.

V solo grema tudi 8 marca.

Kupili pa smo ze vozicek, ker sem ze od lani, ko sem ga zagledala v katalogu 2005 cakala na ta model in so ga glih dobli, tak da se mu nisem mogla upret.

Pa tasca je danes kupila posteljico, jaz pa v torek v Avstriji nekaj oblekic za naso pupiko;).

No pa lep pozdrav vsem:nosecka:

papa

Urska in:roza::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Maj 2005
11.2.2005 19:11:31   
Anonimen
Urska// Juhu!!:bravo:kak fajn bom mela kako poznano v bolnici!9nebesa, a vi vidla kakaega bauha ze mam?a je tvoj vecji?:)daj kaksno slikico:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Maj 2005
12.2.2005 10:17:45   
Urška//
Ojla nina-nana

Evo pa sem dala nekaj slikic v album, samo so ze stare tri mesece.
Vidiš sem ze takrat imela kar lep trebuscek, no bom se probala kaksno novo naret pa gor dat.

lep vikend

papa

Urska//in:roza::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Maj 2005
12.2.2005 10:45:11   
Anonimen
Urska// uu kaka lepa nosecnica!:love::)

lep trebuscek, jaz mam takega nekje zdaj, pa se to nevem ce je:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Maj 2005
13.2.2005 19:47:19   
jada

Hojla punce,

že kar nekaj časa razmišljam ali naj kaj odgovorim ali ne, ker imam čistega moralnega mačka. Vse imate že tako veliko stvari pripravljenih za :duda: jst pa še nič :zmeden:,
Odločila sem se sicer za porodnišnico LJ. V prihodnejm tednu pričneva z tečajem za bodoče mamice v Domžalah.
Vsak dan sem bolj podobna :sloncek:,.
Drugače pa še delam. V načrtu imam še nekako cc 6 tednov, potem pa na dopust in porodniško. PDP je 17.05.2005.

lp:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Maj 2005
13.2.2005 20:21:26   
NENAJANI
jada, nič sekirat! Jaz tudi nimam nič razen košarice in vozička. Voziček sva kupila že pred 2. mesecema, ker je pač najdražji od vse opreme. Košarica je še od moje nečakinje, nekoč pa je pripadala meni. Cotke bova pa dobila od moje sestre, ki je pred mesecem dni povila svojega drugega otročka :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?