|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počutje
16.4.2008 20:11:52   
Anonimen
Lp, sem nova tukaj in me zanima nekaj če je še tukaj katera ki jo muči slabost in slabo počutje,nimam apetita.. te dni me je še bolel trebuh. Ginekologinja je rekla da je vse ok, osebna zdravnica pa tudi, tako da ne vem ali je bila zraven še kakšna viroza ali je to vse povezano z nosečnostjo.sem pa v 6. tednu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počutje
16.4.2008 20:19:41   
Naja30
Verjetno je povezano z nosečnostjo, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2008 20:25:17   
piaa
hvala, upam da bo čimprej bolje.......

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2008 20:27:52   
Naja30
Lahko da bo, lahko da ne. Jaz sem se bolje počutila okoli 15.tedna. Nekatere pa muči slabost še dlje ali do konca, ali pa manj.

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2008 20:29:11   
onur
Upam, da ti bo čim prej bolje. Jaz naj bi bila ta teden v 8t in me dajejo slabosti že cca. 3 tedne. Ne me vprašat. Bruhala sem samo enkrat, imam pa skozi hrano gor. Zadnje čase sem ugotovila, da če kaj pojem, sem nato malo dobra. Kakšen dan je v redu, kakšen pa katastrofa. Pa še ponoči nič ne spim in vstajanje na WC. Čez dan, kakšnega kar preležim, ker drugega ne morem. Ma upam, da bo boljše čimprej. Sem poskusila z ingverjevem čajem, ki naj bi pomagal proti slabosti, vendar je tako nagravžen. user posted image user posted image

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 20:32:45   
AnciM
žal se bo najprej še poslabšalo. Vsaj pri meni se je.  Mene je najbolj dajalo širjenje vezi okoli 10 tedna. Včasih me je tako bolelo, da sem mislila, da bom splavila. Sploh, ker je to prva nosečnost in nisem vedela, da zna to tako zelo bolet. Da ne omenjam, da sem cele dneve samo spala od utrujenosti.  Sedaj se pa super počutim in sem polna energije. Upam, da bo čim dlje tako.

Seveda pa to ni pravilo. Ene imajo nasmeške do ušes celo nosečnost in nobenih problemov. Upam, da bo tudi pri tebi tako.

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 20:45:33   
piaa
hm onur tako se počutim jaz in če pomislim da bo tako še osem mesecev me je groza. na trenutke sem kar ok, večji del dneva bi pa kar preležala, ker se čisto brez energije. AnciM tudi mene je skrbelo da je kaj narobe ampak sem bila včeraj pri ginekologu in je rekla da je vse ok. ampak bolečine so bile res hude.kdaj je pri tebi slabo počutje minilo?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2008 21:06:23   
AnciM
Kaj pa vem! Počasi so se bolečine omilele, ali pa sem se navadila nanje user posted image . Ugotovila, sem kako lahko sedim, ležim... da nesmem kihati in podobno. Popolnoma so minile okoli 14 - 15 tedna. Takrat sem tudi dobila energijo in elan za naprej. Ponoči sem začela normalno spat. Na WC sem šla samo še enkrat na noč ali pa sploh ne. Nespečnost se mi je pojavila spet ta teden (4 do 5 ur na noč samo spim) vendar imam še vedno dovolj energije da dan normalno preživim in nisem kot cunja.

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2008 21:16:27   
piaa
Tudi jaz sem ugotovila, da že kakšen dober teden spim dosti manj kot prej. zbujam se zgodaj ali že ponoči.počutje pa namesto da bi cvetela, zgledam ovenelauser posted image zdaj sem po nasvetu ginekologinje začela jemat tudi vitaminske tablete elevit, ki naj bi pomagale. no zdaj saj vem, da je takšno počutje nekaj normalnega user posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2008 21:24:23   
onur
jaz jem elevit in sem jih tudi že pred nosečnostjo, vendar so dnevi ko izgledam uvenelo kar pogosti. ma bo boljš

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......