|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vajeti za prve samostojne korake
10.2.2005 18:54:32   
Anonimen
Zanima me, če je kdo uporabljal te vajeti in kakšne so vaše izkušnje z njimi.
Koliko čudnih pogledov ste prestregli? :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
10.2.2005 19:16:49   
taj2004
Kaj pa je sploh to???:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2005 19:48:49   
Anonimen
Mhm... to je usnjen pasek, ki ga namestiš okoli otrokovega telesa, navezan na verigico, ki jo imaš sam v rokah. Uporablja se pa pri prvih samostojnih korakih tako, da otroka, ki pada, pridržiš, oz. varuješ pred nevarnostmi, ki bi se mu lahko zgodile (npr. pri hoji po pločniku, ob morju,...).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2005 19:50:50   
baguSka
Zadnjič sm gledala ene slikce, pa se nikakor ne morem
spomnt od kere..:zmeden: Pa sm vidla da ma te vajeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2005 20:39:44   
NinaŠ
Te "vajeti" so namenjene potem ko otrok že kar dobro hodi, da ko gresta na sprehod kolena in roke ob padcih niso umazane in poškodovane. Nikakor pa to ni pripomoček za učenje hoje in mislim, da (tako kot hojca) s strani stroke odsvetovan.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2005 20:43:48   
Anonimen
Tako je bilo tudi mišljeno - ko otrok hodi, ga obvarujemo pred padci in nevarnostmi, predvsem na pločnikih ob cesti.

No, mene zanimajo konkretne izkušnje oz. dejanska uporabnost. Strokovnjaki so itak vedno eni proti in eni za, če ne zaradi drugega, zaradi lepšega :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2005 21:09:37   
African queen
Oj,
Jaz sem to uporabljala ko smo bili v Afriki,moj Samuel je bil takrat star 15 mesecev,ko smo hodili po njihovih tržnicah,centrih... sem mu nadela te vajeti,da mi ni kam po svoje šel ali kam padel...zelo fajn zadevica,še dober,da sem nesla s sabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2005 21:58:36   
*HONEY*
Mi jih tudi imamo...pa jih ne uporabljamo. Prej je bila še premala oz. še sama ni bila dovolj stabilna,zdaj pa ga že kr vredu šiba in jih niti noče več, tako, da smo zgleda zamidili tisti pravi čas za to:ups:

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2005 23:01:00   
frutka_
Povodec po domače povedano....Meni se zdi zadevo silno čudna. Ne bom pisala zakaj. Je bilo že na to temo kar nekaj napisanega. Poglej pod Oprema otroka. Mnenja so zelo črno-bela. Meni se zdi skrajno neumna reč. Pa brez zamere...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2005 8:20:15   
Mojca20
Mi imamo vajeti, če te zanima, mi napiši privat, pa bom dala slikce gor, nekaj jih pa že imam. Odkrito povedano - ne morem prehvaliti zadeve:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Me čisto nič ne brigajo čudni pogledi kakšnih tetk, kao "glej kot bi psa privezela", ker je z vajetmi samo bolj varen, kajti če ga zanese ne bo padel na nos, ker ga bom prestregla!!

Že prvi dan, ko smo vajeti kupili (Chico)je mali začel tako lepo korakati, da je pri 9. mesecih hodil sam! Na vajetih se počuti zelo varno, če ve da je na vajetih veliko lepše in samozavestno koraka. Brez vajeti pa zelo hitro pade.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2005 8:21:01   
Mojca20
Aja, pa hrbtenica mi je zeloooooooo hvaležna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.2.2005 8:24:01   
Mojca20
No, še nekaj- Selena je te vajeti res opisala kot povodec za kužka - usnjen pasek s verigico :):):).

To seveda ne zgleda tako pač pa je to ličen pasek iz blaga, na prsih ima medvedka... itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2005 11:07:42   
Anonimen
Mi smo jih uporabljali.
V poštev pridejo, ko otrok sicer že hodi sam vendar stalno pada.
Uporabljali smo ga približno 2 meseca, do takrat nam je skoraj odpadel križ.
Moje izkušnje so zelo dobre, ga priporočam. Nekaterim ni všeč, toda če ti olajša, zakaj pa ne. Le toliko moraš paziti, da otroka s trakovi ne vlečeš ko hodi. Jaz sem pustila trakove, da so viseli (sem jih držala seveda) in ko se je spotaknila, je nisem ustavila da ni padla ampak sem upočasnila padec, tako da je imela čas nastavit roke in se ujet.

Jaz ga bom tudi pri naslednjem otroku sigurno uporabljala, če bo hotel tako zgodaj hodit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2005 11:09:01   
Anonimen
še to. Ko še ni dovolj sigurno sama hodila, jih je sama hotela imet gor, po kakšnih dveh mesecih pa jih sama ni več hotela in takrat je res že tako dobro hodila, da skoraj ni več padla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2005 19:49:10   
Anonimen
Mojca, opisala sem jih tako, kot sem jih videla v Mullerju. Usnjen pasek, sicer poslikan, in verigica :).

Kje pa ste dobile te s trakovi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?