Pupica
|
Ej Maxica, pri nas je bilo včeraj isto. Šli smo pokazat naš plenični izpuščaj( ki so btw glivice)hja, ne vem če ni to davek kopanja:zmeden::zmeden:no saj nič za to, princeska naša ni bila čisto nič bolj tečna, skratka vse kot da nič ni, le pikice niso izginile. In ker so že v petek opozarjali, da razsaja viroza, sva rekla, sej bo čez vikend bolje, pa ni bilo:(:(v ponedeljek najin pediater ni delal, torek praznik:grrr::grrr:no in v sredo je bil popoldne, telefon pa nedosegljiv 2 uri!!! Pa smo se napravili in šli pokazat našo rikico. Sestra nas je dala v prevezovalnico, kjer smo se slekli in pripravili, oči pa je imel princesko pri seb zavito v dekico...nisem pričakovala, da bomo hitro opravili, tako da smo bili tam z vso opremo(igračami, ...). Nakar druga zdravnica pošlje v isto sobo deklico z virozo.Seveda sem najprej vprašala če so prehlajeni. Pravi njena mamica, ja, virozo imamo. mi je kr kri zavrela:grrr::grrr::grrr:že na vratih sem jih zaustavila in kar rekla, da pač mi smo tu za to, ker smo zdravi, in da žal ne more poslati deklice not.No seveda je zgledal kot da sem :hudicek: ta pravi, sam lahko bi vsaj vprašala zakaj smo tam???? No in je dohtarca odvihrala do naše sestre, pol smo bili pa 1,2,3 fertik:bravo::bravo::bravo:. Se pa zamislim, kaj bi bilo, če bi bila bolj mirna in potrpežljiva.Jah nič, verjetno bi prišli vsi domov bolni:(:(:( Ej sam Maxica res si tudi ti kar dobro urgirala, in poskrbela za tvojega Maxija:bravo::bravo::bravo: Evo :love::love::love:od Tie za Maxa
|