|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj konkretne brc
16.4.2008 7:54:53   
karmen83
Pozdravljene! Muči me eno vprašanje in spet se, kot že velikokrat prej, obračam na vas. Mojo malo user posted image sem začela čutit tam okrog 16 t kot eno rahlo žgečkanje vsakih nekaj dni, okrog 22 tedna je to žgečkanje postalo pogostejše in že kar vsakodnevno, zdaj pa sem noseča 24 t in se mi zdi, da se je mala čisto umirila, komaj še kaj jo čutim, pa še to imam bolj občutek, da gre za prebavo. Pred enim tednom sem bila na uz in je bilo vse ok, tudi maternični vrat je dolg 4,5 cm, plodovnice je dovolj, mala je bila že obrnjena na glavo, tudi popkovine ni imela okoli vratu - skratka vse je bilo brez problema, rekel je edino, da je za en teden večja po tabeli, da pa s tem ni nič narobe. Tudi sladkorne ali drugih problemov nimam. Zdaj pa me zanima, če se to dogaja še kateri drugi oz. če je kaj narobe, ker me že precej skrbi. user posted image   Sem poskušala tudi ležat na hrbtu, pa se prestavljat z enega boka na drugega... - nič! Ali je kakšna možnost, da mala veselo miga, samo da je jaz ne čutim tako zaradi malo preveč maščobe in polnega črevesja? Upam, da me malo potolažite... user posted image Hvala in lep pozdrav.

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj konkretne brc
16.4.2008 8:09:57   
Anonimen
Tam v 27-29 tednu boš še zajavkala, tako bo bolelo v mehurju.user posted image
Ne skrbi, ene prej ene kasneje.user posted image  

(odgovor članu karmen83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2008 8:15:37   
Anonimen
Jaz sem zdaj noseča 33 tednov,vendar brcne tu pa tam kdaj,bolj čutim prestavljanje.Ko sem pa bila tolk noseča kot si ti pa tud moj ni bil nevem kako aktiven.Je pač bolj zaspane sorte.Sem se mogla včasih kr namatrat,da je dal šus.Sicer imam pa jaz tud več maščobe na trebuhu,zato se pr men to na trebuhu ne vidi zelo.Ko sem pa bila pri 26 tednih na ctg mu je pa komaj našla srček,tak je baje migal,ampak jaz nisem skor nič čutila.Vsak otrok je drugačen,če te fejst skrbi pokliči zdravnika,da ti opravi ultrazvok,če pa praviš,da je drugače vse ok se pa nimaš kej bat.Sam ne preveč brat na netu o tem,ker se boš sam še bolj sekirala.Vsaka nosečnica je pojm za sebe in se med sabo razlikujemo.

(odgovor članu karmen83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2008 13:28:20   
karmen83
Se že boljše počutim. Pa tamala se je tudi danes začela malo bolj premikat, pa čeprav čisto narahlo, tak da me ne skrbi več tako. Hvala obema!  user posted image user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2008 14:35:21   
NancyF
Oj, jaz sem sedaj v 30. tednu in me včasih brcne, da me kar zaboli oz. se raztegne. Ko sem bila v tistem tednu kot ti, sem imela včasih iste probleme, izgleda, da mali več spi ali kaj? Ne vem, toda z mojim je bilo isto vse ok. Sem pa opazila, da takrat, ko sem bila jaz full dobre volje, izgleda da sem imela takrat visok pritisk in menda naj to ne bi user posted image prav preveč pasalo, ker že tako imajo full hitri utrip. Sem pa opazila, da ko je slabo vreme in ker sem jaz zelo vremenska (imam sicer zelo nizek pritisk takrat), je pa moj mali full živ, brca non-stop. Malo poskusi kontrolirati stvar, če ni pri tebi enako. MENDA OTROČKU PAŠE NIZEK PRITISK.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 18:13:55   
gaja27
Menda okoli 24, 26... tedna pospešeno nastaja plodovnica in se zato otročka manj čuti. Po 28. tednu naj bi ga pa čutila vsak dan. user posted image

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 18:27:05   
Soncnica Sandra ***
Pri meni so se začele presej pozno, tiste ta konkretne tam okoli 31-32tedna. No lahko pa ti povem da sedaj 37t 2/7d so pa že take, da imam občutek, da mi bo kakšen organ ven vrglo, predvsem želodec user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2008 19:23:24   
karmen83
Joj, to je pa prav smešno. Zdaj ko user posted image komaj kaj čutim, si želim, da bi že enkrat začutila tiste taprave brce, ko bo pa mala začela nogomet trenirat, pa si bom verjetno želela, da začne rajši kvačkat, hehe user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav vsem in obilo užitka z malimi razgrajači v trebuščkih user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2008 20:30:54   
Naja30
Verjetno se je povečala količina plodovnice. Če te zelo skrbi,se pa pojdi raje pokazat.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 7:57:46   
gajka
Jaz sem prve brce začutila nekje okrog 22. tedna. Nekje okrog 24. tedna sem imela že sama nekaj dni podobno dilemo, ker se mi ni več zdelo, da čutim premike. Zadnjih nekaj dni pa so spet kar orng brce - sem pa noseča dobrih 25 tednov.

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.4.2008 7:58:58 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......