|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugodno - posteljice, voziček,...
10.2.2005 15:16:54   
Anonimen
...v Rutarju! Oz. v Rutar diskont.

8)otroška posteljica 120x60, naravno lakirana (navadna pač, ''rešetke'', ni videt, da bi bilo nastavljivo dno, piše pa tudi ne nič) 12990sit (gotovina) ali 1083sit mesečno/12obrokov

8)vzmetnica za posteljico 120x60, bombažna prevleka, penasta masa 6 cm debela 3990sit (gotovina) ali 333sit mesečno/12 obrokov

8)postelja (na pol pograd- tisto, ko je spodaj še prostor za igrače ali pa kaj podobnega, al pa za igrat) masiven bor, brez režetke(???) iz letev, vklj. set blaga (okna itd.) Š/V/G 208/114/102 19990sit (gotovina) ali 1666sit mesečno/12 obrokov

8) 4 kolesnik (ne piše kakšen, izgleda pa fajn, kolesa izgledajo napihljiva, košara za nakupovanje, vreča oz. nekaj podobnega :)) 49.990 sit (Rutar)

8)termovka -dvojna 990 sit (Rutar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
10.2.2005 15:20:18   
kimi
čez ta rutar sem slišala že toliko lsabih komplimentov da mene prav nič ne mika nakupovanje tam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2005 15:20:42   
kimi
slabih sem mislila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2005 16:53:48   
Annny
Jaz sem pa danes gledala njihov letak in me je zamikal nek lateks jogi, ki stane 94 jurjev..8)8) A katera ve, kakšna je kvaliteta, da se ne bi nasr...?:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2005 16:57:48   
kimi
Annny z jogijem verjetno ne bo nič slišala sem a kar pozabijo dostavit par stvari. Pri prijateljici so naročili kuhinjo in so jih morali 3 krat poklicati da so jim še dele prinesli ki so jih pozabili dati zraven. Slišala sem pa tudi da kvaliteta ni ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2005 18:00:41   
Annny
Potem je pa res obup..pa niti ni tako poceni in ugodno, kot se hvalijo in reklamirajo..:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2005 19:32:57   
malika
Jaz pa imam ful stvari iz Rutarja, in lahko rečem samo dobro. Res pa je, da kupujemo izdelke iz pravega masivnega lesa in ne iverke( ne v diskontu), mogoče pa imamo zato srečo? :zmeden2::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2005 21:06:16   
Anonimen
rutar:zmeden:....buuu:ups:

ne ce je varjanta raje kaj druga ,ce pa res ni druga..pa s tezkim srcem rutar..ampak res pod silo:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?