|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umiritev ploda in sluz?
10.2.2005 15:13:43   
bivka
Jaz sem čisto obsedena z ugibanjem kdaj bom rodila. Priznam. Pred 4t mi je G povedala, da sem odprta za 1 cm in da se je moja :duda: že cisto dol spustila in da bom verjetno rodila prej.
Rok ima cez 13 dni.
Včeraj sem skoraj znorela z štetjem gibov. In danes je tudi zelo mirna. Prej sem opazila močen izcedek-sluz, ki pa ni krvavkast in nima nobenih nitk? Že celo nosečnost imam izcedek, ampak ta je bil drugačen, dosti bolj gost-prava kepa.
Koliko časa pred porodom se je vas :duda: umiril?
Kaj mislite, da imam vnetje (nič me ne peče, nič ne srbi) oz. kaj je ta sluz?
Pozdravček, B
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Umiritev ploda in sluz?
10.2.2005 15:16:03   
Anonimen
Kaj pa če je čep?
Jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat G, ali pa bi vsaj poklicala. Bolje, da greš tja prevečkrat kot premalokrat!

(odgovor članu bivka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Umiritev ploda in sluz?
10.2.2005 20:32:51   
Mina1
BIVKA:

lahko ti povem le za gibe. Če se umiri oz. ZELO umiri, pokliči G ali porodnišnico. Je pa tako, da sploh ni res, da se :duda: na koncu umiri. Pri nekaterih DA, pri drugih spet NE. Pri nekaterih do konca (tik pred porodom) še vedno intenzivno brca, tako da ta umiritev je le eden od znakov za morebiten bližajoči se porod.

Bodi pozorna na vodo, da ti ne odteče - ZELO POMEMBNO, ker takrat greč TAKOJ notri v porodnišnico.

Za sluz pa ne bi vedela, ker meni je pri prvem odtekla voda.

Drži se, tudi jaz sem zelo blizu, rok imam 20.2., če ne bo prej:zmeden:

pa-pa Mina1, 39t:nosecka:

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Umiritev ploda in sluz?
10.2.2005 20:37:06   
Taša
Meni se je na začetku 38 tedna odluščil čep...in sicer bila veliko sluzastega prozornega izcedka (nič krvavo) naslednji dan pa mi je pričela odtekat voda...

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Umiritev ploda in sluz?
10.2.2005 23:06:43   
TaRe*
Meni je šel čep v četrtek,rodila pa sem v nedeljo.Čep je bil...rjavkasta kepa sluzi,pr.velikosti oreha.Od takrat dalje sem vsake toliko tudi čutila popadke.
Zgleda,da je pri vsaki drugače in tale čep še ne pomeni,da boš kmalu rodila,lahko pa.Če pa te je strah,pa pojdi raje na pregled,da se ne boš brez veze sekirala doma.
Veliko sreče,pa čim lažji porod.:miska:

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Umiritev ploda in sluz?
11.2.2005 15:07:32   
bivka
Hvala za odgovore!!
Danes sem imela kontrolo pri G in se mi je odluščil čep. Baje bom kmalu cartala svojo :duda:!
Komaj čakam!

(odgovor članu bivka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?