Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Umiritev ploda in sluz? 10.2.2005 15:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če je čep? Jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat G, ali pa bi vsaj poklicala. Bolje, da greš tja prevečkrat kot premalokrat!
|
|
|
|
Umiritev ploda in sluz? 10.2.2005 20:32:51
|
|
|
|
Mina1
|
BIVKA: lahko ti povem le za gibe. Če se umiri oz. ZELO umiri, pokliči G ali porodnišnico. Je pa tako, da sploh ni res, da se :duda: na koncu umiri. Pri nekaterih DA, pri drugih spet NE. Pri nekaterih do konca (tik pred porodom) še vedno intenzivno brca, tako da ta umiritev je le eden od znakov za morebiten bližajoči se porod. Bodi pozorna na vodo, da ti ne odteče - ZELO POMEMBNO, ker takrat greč TAKOJ notri v porodnišnico. Za sluz pa ne bi vedela, ker meni je pri prvem odtekla voda. Drži se, tudi jaz sem zelo blizu, rok imam 20.2., če ne bo prej:zmeden: pa-pa Mina1, 39t:nosecka:
|
|
|
|
Umiritev ploda in sluz? 10.2.2005 20:37:06
|
|
|
|
Taša
|
Meni se je na začetku 38 tedna odluščil čep...in sicer bila veliko sluzastega prozornega izcedka (nič krvavo) naslednji dan pa mi je pričela odtekat voda...
|
|
|
|
Umiritev ploda in sluz? 10.2.2005 23:06:43
|
|
|
|
TaRe*
|
Meni je šel čep v četrtek,rodila pa sem v nedeljo.Čep je bil...rjavkasta kepa sluzi,pr.velikosti oreha.Od takrat dalje sem vsake toliko tudi čutila popadke. Zgleda,da je pri vsaki drugače in tale čep še ne pomeni,da boš kmalu rodila,lahko pa.Če pa te je strah,pa pojdi raje na pregled,da se ne boš brez veze sekirala doma. Veliko sreče,pa čim lažji porod.:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?