Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 14:14:13
|
|
|
|
urbancek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Buhteljčke namažeš z beljakom predno jih stisneš, ker potem pa marmelada ne steče ven. Že pripisujem na recept, hvala
|
|
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 14:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Buhteljčke namažeš z beljakom predno jih stisneš, ker potem pa marmelada ne steče ven. To po vogalčkih? Da se sprimejo? Ja, po vogalčkih.
|
|
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 14:18:31
|
|
|
|
malika
|
Da javim! Nori so! Recept sem pobrala na kuhajmo skupaj, kjer je ena dobra duša prilepila link iz kulinarike. No z njimi skorajda ni bilo dela, so pa naravnost čudoviti. Edina recimo da slaba stran je ta, da jih nisem polnila z marelično marmelado, ker je nisem imela doma,ampak saj je vseeno, dobri so in to šteje
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 17:41:16
|
|
|
|
Dream
|
Jaz jih nisem nič mazala, pa mi marmelada ni nikjer ven pogledala. Butljevke? Ta je pa dobra...
|
|
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 17:42:41
|
|
|
|
lelaval
|
Buhteljčke namažeš z beljakom predno jih stisneš, ker potem pa marmelada ne steče ven. Jaz pa v marmelado zmešam malo drobtin - da ne steče ven (to sem prebrala v kuharski knjigi sestre Vendeline )
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 18:57:05
|
|
|
|
Volga
|
Moji se ravnokar pečejo. Že diši. Zaenkrat so zgledali v redu, bom videla čez pol ure.
|
|
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 16.4.2008 19:38:44
|
|
|
|
Volga
|
O, madona, so bili dobri. Edino morda malenkost premalo sladki, ker se mi ni dalo vage še enkrat ven vlečt, ampak v globalu pa odlični. Štiri sem pojedla
|
|
|
|
RE: Buhtljevke - kje ste? 17.4.2008 9:16:50
|
|
|
|
lelaval
|
Štiri sem pojedla Prava buhtljevka - požrešna
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?