|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 13:58:54   
Anonimen
Pozdravljene

Dolgo se nisem nič oglasila, vendar sem spremljala vaš forum (kolikor se je le dalo).
Sedaj pa bi vas rada vprašala za nasvet. In namreč - srečna :nosecka: sem približno 8 tednov (zadnja M v decembru). Danes pa sem opazila na WC papirju takšno situaciju, kakršna je čisto (ampak res čisto) na koncu menstruacije (bledo rjavkast madež, ko se obrišem). Zanimivo je to, da se to ne zgodi vedno, ampak samo občasno.
Zanima me ali je katera izmed vas imela podobno sitacijo in kaj mi svetujete?

Hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:01:05   
Tejčika
Pa si že imela kak pregled pri G?

Mogoče je samo kakšen izcedek ampak jaz bi ti vseeno svetovala, da preveriš pri G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:03:32   
Anonimen
Ne, prvi pregled imam šele naslednji četrtek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:07:13   
Žan Luka
Živijo! Tudi meni se je pokazal tak izcedek, ampak kasneje je prišlo do močnejše krvavitve. zaradi tega sem bila celo nosečnost:nosecka: v bol. staležu in sem morala jemati tbl. dabrostone. Nebi te rada strašila ampak pojdi čimprej do G in boš brez skrbi.
Pa čim lepšo nosečnost:sloncek:
LP:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:11:44   
Čiračara
Čimprej obišči ginekologa. Takšni izcedki lahko nakažejo tudi spontani splav.Lahko pa, da ni nič hudega.
Vse dobro ti želim9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:12:51   
Anonimen
Najbolj me bega to, da to ni vedno, ampak občasno, ko grem lulat. Na spodnjem perilu pa ni niti pikice tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:15:26   
Čiračara
Nemsis, meni je ginekolog rekel, da moram takoj ob bilokakšnih krvavitvah ali madežih priti k njemu. Tudi jaz sem šele v devetem tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:18:36   
saba
pokliči takoj G. in povej situacijo . Mislim da te bo takoj sprejela na pregled.........pa srečno:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:26:58   
pika78
Mogoče pa to ni izcedek iz nožnice, ampak iz zadnjične odprtine - kot kakna driska (če opaziš samo takrat, ko greš na wc)? Preveri, kakšno imaš blato (če je bolj tekoče, bi bilo morda lahko tudi to).
Če ne, pa res raje vprašaj G.
LP in srečno - sej verjetno bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:39:23   
Anonimen
Kako pa delujejo tablete dabroston? Jaz jih imam doma še od takrat, ko mi je G odkrila hormonske motnje in sem jih morala jemati.Zanima me ali bi mi kaj škodile, če bi jih jemala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:45:51   
pravljica
mene je G kregala, ker sem prišla šele naslednje jutro, ker mi ni blo za hodit zvečer k dežurnemu...ob vsakršnem obarvanem izcedku takoj h G!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:48:15   
Pia73
Ne jemlji tablet na svojo roko in pojdi čimprej h G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:49:14   
dvojčica
Se strinjam s Pio73, me je prehitela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 14:56:37   
bivka
Se strinjam z ostalimi :nosecka:, da greš ali pokličeš G!
Tudi jaz sem imela rjavi izcedek do 12t nosečnosti-dobila sem tablete Dabroston.
Lp, B

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 15:00:59   
kimi
Jaz sem imela 1 tedeno tako pa se je umirilo sedaj, prej pa se je tako začelo 2 dni takega izcedka 2 dni nič potem pa krvavitev in ss. Vendar naj te ne bo strah to nič ne pomeni. Lahko da krvavirš malo tisti dan ko naj bi sicer dobila:hudicek: 8 teden je pa ravno en tak čas kajne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 15:01:40   
kimi
No ja pa saj sem jaz tudi imela tak izcedek v 8 tednu nosečnosti brez skrbi samo malo bolj počivaj da izgine pa bo ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nasvet oz. pomoč
10.2.2005 15:02:04   
Teya
meni tak izcedek ni napovedal nič dobrega, pa se je spočetka tudi kazal samo občasno na wc papirju, nekje okrog 8 t, mogoče malo prej...
hitro pokliči svojo G....tudi če je lažni alarm...izgubit nimaš kaj....držim pesti, da bo vse ok!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?