Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 12:14:58
|
|
|
|
orhideja75
|
sam kaj, ko samo hlače nosim in se to potem ne vidi.
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 12:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
o fajn.. očitno bom lahko sedaj navadne zokne nosila k japonkam..
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 12:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A tud za štunfe obstaja moda al kaj Madona
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 12:59:18
|
|
|
|
lelaval
|
Neva, meni so vse všeč, a kaj, ko nimam takih fajn nog (so zrasle preveč v širino, namesto v višino )
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 15:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj si gredo s..... , jaz sem zadnjič tudi na hitro nekaj podobnega kupila, čeprav sem mislila, da so samostoječe...potem pa tole...moj mož pravi temle "ubijalke seksa"...
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 19:02:12
|
|
|
|
Felicita
|
a niso to ubijalke strasti? Jest dokolenke nosim za pod hlače, kadar imam salonarje/balerinke in se pač nogavice vidijo, pa mi bombažne grdo zgledajo, celih pa ne prenašam pod hlačami. So mi pa blazno všeč nogavice s 'tattoojem' sam jih nikjer ne dobim kožne barve (sam božjastno vijolčne ipd). mogoče ve kera, kje bi se dal kupit kej na ta način: http://img.nokaut.pl/p/4d/8f/4d8ff54e8157c5d116e793ec8d93b2bd500x500.jpg (pač sem diplomirala pri vstavljanju slik pa ne gre... eh, j*** ga)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 21:15:28
|
|
|
|
BUŠICA
|
vse te nogavice zgledajo ubijalsko sexi! samo jaz nisem niti ene ženske še videla v taki opravi, npr.pri nas v Mb! a kje drugje pa ste, ki kaj takega nosite?
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 21:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A te so samo za doma Ker mi ni jasno, kako naj jih oblecem? Za kam?
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 21:40:43
|
|
|
|
BUŠICA
|
recimo da živiš v New Yorku, potem greš s tremi kolegicami v en fancy lokal na cosmopolitan...bi bilo primerno,a ne? a si predstavljaš:se tako naštimaš in se sprehodiš po Gosposki v Mb, ali pa po europarku...v hipu 10000 oči na tebi-moški z odprtimi usti,ženske zmajajo z glavo,češ,glej toto.... A nimam prav? Žalostno, ampak imam!
|
|
|
|
RE: Moda nogavic letošnje pomladi 15.4.2008 21:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA recimo da živiš v New Yorku, potem greš s tremi kolegicami v en fancy lokal na cosmopolitan...bi bilo primerno,a ne? Dobra ideja :)). Druge sem mislila, samo ni slikce prilimalo. A bi bile za po Gosposki ?
|
|
|
| Stran: [1] |
nosečnostLelly28 RRKateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?1. tromesečje (
21%)
2.tromesečje (
64%)
3. tromesečje (
14%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!