|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alkohol
15.4.2008 10:36:30   
kovač
Kaj bi storili, če bi imeli v družini prisotnost alkoholika? Ostali družinski člani pa tega ne vidijo ali pa nočejo videti. Ali bi bili vi tihouser posted image Ker prijatelji so vsi tiho in samo tiho opazujejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alkohol
15.4.2008 10:41:26   
Anonimen
Jaz sem imela sodeavko. Vsi so bili tiho, jo opravljali, jaz pa sem ji poskušala odpreti oči. Pa sem bedak izpadla, zakaj se vtikujem. Če je pa družinski član, pa ne vem. Ponavadi mora taka oseba priti sama do spoznanja, samo takrat je že precej hudo. Poskušaj se na lep način pogovoriti in seveda samo z njim osebno.

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 10:43:22   
ROŽICI
Ja vem kako je to.noben ne upa kaj rečt al pa še že reče reče to v hecu.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 10:45:15   
mihaelao
Ja, tudi pri nas imamo tak problem ... Tej osebi se zdi čisto normalno, da spije toliko alkohola user posted image  O tem se zato sploh ne razpravlja ...

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 10:53:49   
kristinaj
če bi stanoval v moji hiši in vplival na moje življenje bi sigurno ukrepala...zlepa ali pa zgrda.....

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 11:27:57   
kovač
Ne vem kaj storiti? Ali naj bom še jaz tiho kot vsi. Se mi pa zdi, da v alhoholu utaplja svoje težave. Najhuje je pa to, da v takem stanju še vozi....to pa je problem in to velik! Ker je totalno neodgovoren, naiven, precenjuje svoje sposobnosti, ko spije preveč govori take, da bi bilo resnično bolje, da bi bil tiho ali pa mi gluhi.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 11:31:06   
kovač
Naj povem, da ga imam zelo rada in to počne zato, ker je prekrhka in preobčutljiva duša, ne zna se postavit zase in ne zbere moči, da bi živel odraslo kot se za odraslega spodobi, je vodena oseba. Še vedno živi doma.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
15.4.2008 12:37:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 13:35:26   
Anonimen
Kaj pa vem, po mojih izkušnjah lahko alkoholiku tupiš in tupiš v glavo, da ima problem, ampak dokler ga sam ne bo videl, doker sam pri sebi ne bo tega priznal, do takrat bo vsako posredovanje brezveze. Moj dedek se je šel 3x zdravit na željo družine, pa ni nič pomagalo. Ker je to delal zaradi nas, ne zaradi sebe. Kar se je njega tikalo, itak ni imel problema.

Več kot da nekomu poveš, da ima po tvojem problem in da si tam, če bi kdaj hotel ta problem rešit, da mu boš v oporo, tega ne moreš narediti. Vsaj po mojih izkušnjah. Konec koncev se mora odločit sam. Bi pa, če bi vozil, ko bi pil, mu vzela ključ in ga sama odpeljala domov ali pa poklicala taksi. In mu rekla, da če že pije, naj ima vsaj toliko pameti, da naj uničuje samo sebe, ne pa da ogroža še druge.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?