|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG v Ljubljani
14.4.2008 21:58:16   
Anonimen
Vem, da je na to temo že kar nekaj napisano, pa vseeno me zanima nekaj stvari.

Kdaj moraš biti tam ( dopoldan ali lahko tudi popoldan),
kako dolgo traja HSG in
koliko dni ste bile potem doma.

Hvala in čimveč user posted image vam želim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG v Ljubljani
15.4.2008 14:24:09   
anci banci
ojla
jaz ti lahko samo delno odgovorim ker sem imela laparoskopijo in hsg naenkrat. in sem mogla priti 1 dan prej v bolnico da so me pripravili(ampak to mislim da velja samo za laparoskopijo). celotna operacija je trajala 1 uro in sem sedaj 14 dni na bolniški.
za hsg sam ne vem koliko traja in koliko časa si lahko na bolniški. je pa hsg samo pregled tako da vidijo če je vse ok in ni potebno biti dolgo doma

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 14:46:25   
gupika
HSG - prehodnost jajcevodov v Lj...... Prideš zjutraj ob 8-9, tu nekje. Dobiš tableto proti bolečinam. s čakanjem in pregledom 1-2 urci traja, dobiš tudi izvide in lahko greš domov. Bolniška: ta dan in še en.

Lp

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2008 9:15:06   
honey
Glede bolniške po HSG-ju: na tistem listu, ki sem ga včeraj dobila pri svoji gin. (neka navodila) piše, da je priporočljivo 3 dni bolniške. In tudi po prvem HSG-ju, ki sem ga imela, sem mogla ležat 3 dni.

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2008 22:19:27   
taši84
js sm pršla tja ob 8, dobila 2 tabletki proti bolečinam, šla spraznit mehur in čakala da me pokličejo noter. trajal je približno 5 minut. potem sm se oblekla in zunaj čakala na izvide. bolniške sm dobila 2 dni in sm res ležala. bolelo pa ni nič.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2008 9:40:56   
Anonimen
Kako dolgo pa se čaka, da prideš na vrsto? Na listu navodil piše, da pokličeš prvi dan user posted image . A si potem že čez par dni na vrsti?

Hvala za odgovore.
Vsem želim čimprejšno user posted image .

(odgovor članu taši84)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2008 18:15:01   
Anonimen
Kako dolgo pa se čaka, da prideš na vrsto? Na listu navodil piše, da pokličeš prvi dan . A si potem že čez par dni na vrsti?

Hvala za odgovore.
Vsem želim čimprejšno .

Tudi mene zanima, če bo katera odgovorila.

Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2008 13:28:06   
Rakica_80
Meni je doktor napisal napotnico, dnevi za Hsg pa so v Izoli bolnici ob torkih in četrtkih, sama pa se odločiš kdaj greš......moraš pa počakat da user posted image  gre.
Nevem pa če je povsod enako........upam da sem ti kej pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2008 13:31:17   
taši84
men je G rekla poklicat ko dobim M, pol sm res klicala takoj in sm dobila datum približno en teden po M. to itak oni izračunajo kdaj bo ok.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2008 14:19:52   
db
hsg naj bi se opravljal nekje zadnji dan menstruacije,ker tako lahko dobro vidijo funkcijo jajčnikov ,jajcevodov in maternice

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2008 16:41:56   
Mijavček
ne vem če je to čist res....
jaz sem mela 7. dan ciklusa.... pa kot vidim in preberem so večini delač v 1. polovici ciklusa...

Pa s HSG se preverja samo prehodnost jajcevodov in če se vidi obliko maternice.... funkcijo maternice, jajčnikovuser posted image  S HSG sigurno ne.

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 19.4.2008 16:42:41 >

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2008 10:56:07   
db
meni so s hsg ugotovili da imam pregrado

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2008 20:22:09   
Anonimen
Jaz sem poklicala prvi dan user posted image , in me je potem naročila 10. dan ciklusa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?