cmokec
|
Ojla, na hitro sem najdla samo tole. Odgovor te mora potolažiti, da ješ antibiotik zelo blaže oblike. Ne sekiraj se, zdravnike si opozorila, da si srečka nosečka. Včasih jim moramo tudi malo zaupati. Vprašanje: antibiotiki Stara sem 21 let.Pred enim tednom sem zbolela; simptomi so bili podobni prehladu-povišana telesna temperatura, izcedek iz nosu, kihanje, kašljanje, utrujenost, le da me je dušilo in sem težko dihala. Odšla sem k svoji zdravnici, ki mi je predpisala antibiotike Hiconcil, čeprav sem ji povedala že mnogokrat, da mi je slabo po teh tabletah (imam rano na dvanajsterniku, ker sem imela bakterijo helicobacter Pylori). Zdaj te antibiotike jem, ker bi rada ćimprej ozdravela, zanima pa me, če ni kakšnih manj agresivnih antibiotikov, ki ne bi imeli takšnih stranskih učinkov, saj cele noči ne spim, ker mi je slabo. Zanima me še, če je res potrebno pojesti vseh 32 tablet? Hvala za odgovor! Odgovor: Spoštovani, za bolezen, ki jo opisujete, antibiotiki najbrž sploh niso potrebni. Hiconcil je antibiotik z zelo malo stranskimi učinki, tudi za rano na želodcu ni nevaren. Lep pozdrav, Bojana Beović doc. dr. Bojana Beović kopirano: popovi zdravniki Lepo se imejta. :rozica::rozica::rozica: cmokec
|