HuAnita
|
No, naša :muca: je popolnoma spremenila taktiko pred spanjem :((! Kakšna 2 meseca že imava obred, ki ga je od zdaj spoštovala, pa tudi ponoči ni več silila na dojke (razen ko jo dajejo krči, jo sama pristavim, da se pomiri in da lahko sosedje spijo). Zadnje dni pa nova pesem, čez dan nikakor noče več zaspati sama. tako se vznemiri, da ne more več jokati, ampak samo hlipa... Problem je z obiski - ko greva k mami ali tašči, je mala ful vznemirjena, (ker valda na obiskih vsi tiščijo v njo, češ kaj bo spala, da bo že ponoči, da naj se fejst utrudi čez dan itd..., čeprav jaz pop..., ampak ne pomaga:(). Prejle se je pol ure tako drla, ko sem jo dala spat - oči že zaprte, tako je bila utrujena, niti roke niso pomagale, sem vsa prešvicana (ker jo težko pustim dolgo jokati), da sem jo potem valda dala na dojke:(( Zdaj pa mi je začela isto početi ponoči - danes je veeeeh, veeeeehala kako uro, potem ko se je drla, pa valda - dojenje. Kaj mislite? 4m otroček naj bi zaspal po 2, max. 2,5 urah bedenja, tudi čez dan, ker je sicer preutrujen in ne dojema več... Kako naj jo spet navadim, da bo zaspala sama? Aja, zvečer po obredu zaspi sama, ponoči je kriza... Uh, sem naložila... Lp, Hu:hudicek:Anita
|