Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: UMIVANJE-zjutraj ali zvečer? 14.4.2008 18:01:20
|
|
|
|
kaya2007
|
zvečer
|
|
|
|
RE: UMIVANJE-zjutraj ali zvečer? 14.4.2008 19:49:00
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadica Drugače pa jutranje kopanje , meni je patronažna rekla da po kopanu vsaj 4 ure naj ne greva ven, kaj naj bom potem celo dopoldne v hiši? Nam pa ni nič rekla, pa prvič jo je skopala ravno patronažna in to ob 10h zjutraj . Sem hotla ob 13h na sprehod, pa še dobro, da je začelo deževat. Torej, hvala za to informacijo dadica!!
|
|
|
|
RE: UMIVANJE-zjutraj ali zvečer? 14.4.2008 20:09:52
|
|
|
|
Naja30
|
Mojo je tudi prvič skopala patronažna dopoldan. In seveda tisti dan potem nismo šli ven... Naša patronažna je navedla razlog za jutranje ali na splošno kopanje čez dan, da se otrok umiri, če je preveč nemiren. Moja hčerkica je znala biti tako nemirna, da ni mogla zaspat. Vseeno sem jo jaz kopala zvečer, ker smo imeli tak ritual. umila pa sem jo in jo še zdaj zjutraj. Kopanje je v banji, umivanje pa je pri nas umivanje obraza in ritke.
|
|
|
|
RE: UMIVANJE-zjutraj ali zvečer? 15.4.2008 10:52:07
|
|
|
|
Anay
|
Mi se umijemo zjutraj obraz in ritko seveda. Zvečer pa vse kar je potrebno za udobno spanje.
|
|
|
|
RE: UMIVANJE-zjutraj ali zvečer? 15.4.2008 10:52:55
|
|
|
|
pikica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Po nočnem spanju umijemo samo obrazek in rito. Kopanje pa zvečer pred spanjem. se podpišem
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?