|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditev?
13.4.2008 21:39:41   
sanya
Čao.
Zanima me ali je možno, da je vgnezditvena tako zelo pozno? danes je 43 dan od zadnje menstre in včeraj zvečer sem opazila par kapljic krvi ( sem že mislila da je M), danes pa le še roza obarvana sluz.  Test je včeraj zjutraj bil negativen. Me že malo skrbi, ker je že toliko dni in še vedno nevem pri čem sem. Menstre bi naj bile po prenehanju zelo neredne in me še le tolaži to, da je možna vgnezditev, glede na to da sem 2 mesec po prenehanju KT. Prvi mesec sem dobila na 25 dan. user posted image kaj pravite? user posted image ja nobenih znakov ni. nič...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditev?
13.4.2008 22:54:40   
s@nny
Mogoče so se ti pomešali ciklusi zaradi prenehanja KT.

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2008 23:44:06   
tinč407
pozdravljena!

jaz vem kako je, ko ti KT zmešajo ciklus. tretji mesec po prenehanju KT sem dobila vraga po 49 dneh! Sem delala teste ki pa so seveda bili vsi negativni. Ta mesec je že 36 dni in še je tudi nisem dobila. Je pa res, da sva ta mesec 1. delala na user posted image
v četrtek ali petek delam test in bom takrat videla kako bo user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2008 9:37:33   
_sanja_*
Predlagam, da pokličeš G, znali ti bodo svetovat in te mogoče poslali na krvni test.
user posted image je kriza ja. Včasih kar tako zamuja, samo da nas jezi. 
Ti pa mogoče lahko dam upanje... Zame je april prvi mesec po prenahanju KT, pa user posted image ni in ni bilo, na testu pa sem zagledala user posted image . Na forumu so tudi punce, ki je je test pokazal user posted image šele po 50.dnevu IZOSTANKA! Tako da še ne izgubi upanjauser posted image

Držim pesti zate, pa tud zate tinč!user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2008 14:16:08   
mojca345
nisi edina ki se ji tok dogaja. se mi zdi da so te stvari najbolj "zoprne" in človeka postavljajo v kočljivo situacijo in še večji dvom ali je ali ni.

sama imam podobne situacije, pa nisem jemala kt, prejšnji mesec tle gor je blo z eno punco isto. pa je bil tudi -.

potem sem zvedla kle gor, če je obarvano krvavo, da ni nič. če je pa črno, pa mač več možnosti za nosečnost.

ne glede na vse, naredi test, pa boš vidla.

tko kot jest vsak mesec upam, da bo, tudi za tebe upam, da je.

sej veš upanje umre zadnje.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2008 14:39:18   
tinč407
jaz sem tudi imela par krvavih pikic na tamponu in sem že mislila da se mi bo vlila. to je bilo 2 dni nazaj pa še vedno nič. še tiste pikice so zginle.. user posted image
prvo sem mislila da sem imela O 22.3. potem pa sem ugotovila, da sem imela iste znake O 2.4.
Tak da mi zdaj tudi ni čisto nič jasno!!
Če test 17. ali 18.4. ne bo pokazal nič bom tak vedela da pe res ni ta mesec nič z user posted image

Vse je že zmešano!!

Je pa ful hudo takole čakati ker res ne veš kaj se dogaja s tvojim telesom!!!user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 14:47:30   
mojca345
se strinjam s tabo tinč. še posebej, ko ženska ne ve kaj se dogaja in zakaj. vse pa se sprašujemo eno in isto : ali sem ali nisem user posted image  ?

boljše se z čim zapolsit in malo pozabit, k vem kak se človek lahko z tem ob zid tolče.

držim pestke...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 15:03:58   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

se strinjam s tabo tinč. še posebej, ko ženska ne ve kaj se dogaja in zakaj. vse pa se sprašujemo eno in isto : ali sem ali nisem user posted image  ?

boljše se z čim zapolsit in malo pozabit, k vem kak se človek lahko z tem ob zid tolče.

držim pestke...user posted image

Pod tole se pa podpišemuser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 15:12:50   
mojca345
ahahaha liam.user posted image user posted image

sam mislim, da če je kri takrat ko mora menstra pridt, mislim, da je zelo malo šanse, da smo res user posted image .

enkrat user posted image  ne bo, pa bo vse vredu.

jest sem ravno ugotovila zakaj me bolijo jajčniki. seveda sem imela že film, da bo zdej prišlo do združitve semena in jajčeca in skratka...neumnosti. boli me, ker imam ovulacijo.

čeprav pr men se nikol po dnevih točn ne da izračunat, ker imam zlo neredne. še dobr da obstaja tak koledarček za mojo sitiacjo. koker pa tle gor berem, vidim, da nas je kar nekaj takih, k imam neredne. še tiste, k imajo pa začnejo delat na user posted image  včasih dobijo neredne.

tko, da tole je en šmornček. ga pa seveda ni lepšega gledati svojemu otroku v oči in biti z njim povezan. danes sem se jest tok nasmejala z mojim 10 mesečnikom v vvrtcu. sva se skoz gledala v učke, jest sem ga hecala, on me je pa šarmiral z dolgimi trepalnicami in modrimi učki. kok je cortkanuser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2008 15:15:13   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ahahaha liam.user posted image user posted image

sam mislim, da če je kri takrat ko mora menstra pridt, mislim, da je zelo malo šanse, da smo res user posted image .

enkrat user posted image  ne bo, pa bo vse vredu.

jest sem ravno ugotovila zakaj me bolijo jajčniki. seveda sem imela že film, da bo zdej prišlo do združitve semena in jajčeca in skratka...neumnosti. boli me, ker imam ovulacijo.

čeprav pr men se nikol po dnevih točn ne da izračunat, ker imam zlo neredne. še dobr da obstaja tak koledarček za mojo sitiacjo. koker pa tle gor berem, vidim, da nas je kar nekaj takih, k imam neredne. še tiste, k imajo pa začnejo delat na user posted image  včasih dobijo neredne.

tko, da tole je en šmornček. ga pa seveda ni lepšega gledati svojemu otroku v oči in biti z njim povezan. danes sem se jest tok nasmejala z mojim 10 mesečnikom v vvrtcu. sva se skoz gledala v učke, jest sem ga hecala, on me je pa šarmiral z dolgimi trepalnicami in modrimi učki. kok je cortkanuser posted image

hja... upam da bom tudi sama v bližnji prihodnosti spoznala materinske čare

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2008 15:20:13   
mojca345
jah, k jih jest še ne morem, delam pa v privat vrtcu. sicer je to precej drgač k bo pol doma z svojim, ampak imam zelo rada delo z otroci.

da poučujem mame kako in kaj.

Lej, ITAK, da boš !user posted image

Sej sama veš, da boš, no !user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?