SOULatka
|
jooooooooooooooj jaz si želim mir za vse, nič manj kot za sebe. Karin....kjerkoli že si na delovnem mestu, zahtevnem, manj zahtevnem, če bi imela učitelj in kuhar isto stopnjo izobrazbe, bi imela enako plačo... eni imajo manj zahtevne, eni bolj, eni samo na stolih v parlamentu sedijo, pa svojo rit k svojim interesom-lastnim pritiskajo, pa kaj hočeš...pa imajo visoke plače: naprimer, da ima nekdo, reciva za primer: Borut Pahor 5. stopnjo izobrazbe, pa še naprej dela v parlamentu, pa čistilka 5. stopnjo izobrazbe, pa dela več kot on: reciva, še fizično dela cel dan...bi imela enake plače! a veš kaj bi se zogdilo z vsemi egoti, ki se grebejo? uffffffff..... zato bi me odstavli... vsekakor pa bi imeli vsi osnovne pogoje za preživetje: kot sem že rekla.....hrano, dovolj obleke da jih ne zebe, streho nad glavo- to bi dosegla tako, da bi postavila najvišjo plačo, ki jo lahko imaš, kaj pa je več, pa bi šlo za namene teh ljudi, ki nimajo... glej: vsak lahko da....sigurno imaš več kot potrebuješ! no daj tisitim, ki nimajo! A DAŠ? no...dajmo! zakaj bi mogla enega zrolat, če tako mislim??? Volga, če bom kdaj predsednica, te pa na enga povabim ( pa ne spet vzet, da se jezim ali kregam- daj se mal nasmej raje)