|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšana porodniška
12.4.2008 21:41:31   
Makica 79
Čist tak,me radovednost muči,a si je katera od majčic ali katerih drugih podalšala porodniško?
Nam je uspelo dobit 3mes,ker hodimo v razvojno.Tako da smo zdja doma do sredine julija,plus dopust od lanskega leta,pa še od letos nekaj in ralunam da grem v službo konec avgusta.user posted image user posted image user posted image .
Sicer se mi pa ravno danes poteče por.
Naša pikica še ne gre v vrtec.Bo pa malo večja in bo že lepo hodila do takrat in sem prav vesela.user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 21:44:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšana porodniška
13.4.2008 12:36:16   
mami33
Ja tudi z mojim malčkom sma dobila podlajšano porodniško.Najprej za tri mesece,ker sma bila toliko prej rojena,nato pa še za tri ker tudi hodima v razvojno.Vsega skupaj sma bila doma 18 mesecev.Želim vama da čimlepše preživita skupaj še ta čas,ki vama je namenjen ker ga je zelo hitro konec.

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2008 11:36:57   
malček1
tudi meni bodo verjetn podaljšali porodniško.

Hodim namreč v razvojno ambulanto in posledično še na redno nevrofizioterapijo.

Mislila sem, da ti jo ponavadi podaljšajo samo za 3 mesece. V katerem primeru je možno, da ti jo še podaljšajo.

(odgovor članu mami33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2008 11:54:56   
panapi
Zanima me kdaj je potrebno oddati prošnjo za podaljšanje porodniške in kam??????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2008 12:06:49   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: panapi

Zanima me kdaj je potrebno oddati prošnjo za podaljšanje porodniške in kam??????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

1 mesec pred potekom porodniške na CSD - priložiš še vse zdravstvene izvide. Sama sem dodala še dopis z opisom poteka bolezni/težav.

Podaljšajo ti samo za 3 mesece, če gre za podaljšanje zaradi bolezni. Če pa je bil otrok rojen pred 37. tedni pa dobi podaljšano v vsakem primeru vsaj toliko, kolikor mu je manjkalo do 37 tednov.

(odgovor članu panapi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2008 12:41:58   
botrca
Pozdravljene!

Mene pa zanima ali je katera dobila podaljšano porodniško in za koliko zaradi prirojene napake na srčku namreč moj Jan ima šum na srčkuuser posted image  user posted image user posted image in na sečilih ima prirojeno napakouser posted image user posted image user posted image  ne vem točno kako se reče. Ker bo verjetno imel pri enem letu operativni poseg (rojen 8.12.2007) na sečilih ga ne bi še dala v vrtec čeprav sem ga vpisala. Kaj menite?
Lep pozdrav,

botrca 

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2008 9:53:52   
saska25
živjo. Mene pa neki zanima. Jaz tudi hodim v razvojno z mojo tamalo, pa me zanima, kako ste si zrihtal podaljšano porodniško. Katere dokumente ste rabili, pa kdo vam jih je dal. hvala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2008 11:07:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: panapi

Meni je porodniška potekla 6.1.2008, vlogo pa sem oddala po 15.12.2007, ker smo šele takrat šli prvič v RA in mi je sama P rekla naj oddam. Torej sem oddala zelo pozno, pa sem vseeno dobila (mislim da 8.1., torej bi morala za dva dni v službo ali pač koristiš dopust, potem se porodniška nadaljuje), vlogi sem pa priložila samo izvid iz RA.

(odgovor članu panapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2008 16:02:42   
tave
Ma men se bo kr odpull. Valjda hodiva na FTH in v razvojno zaradi hopotnije in sva dobila zavrnjeno za podaljšanje porodniške. Zdej pa moram napisat pritožbo in to čim prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?